Evlilik hazırlığında olanlara bin 500 TL veriliyor: Son tarih 15 Temmuz!

Bu yaz veya önümüzdeki sene düğün yapacak herkesi ilgilendiriyor. Evlilik hazırlığında olanlara bin 500 TL veriliyor. Ödemeden faydalanmak için son tarih ise 15 Temmuz 2022 olarak açıklandı. Konu hakkında banka internet sitesi üzerinden yazılı açıklama yapıldı.

İş Bankası evlilik hazırlığında olan müşterilerini sevindirecek bir duyuru yaptı. Banka bankamatik kartı ile alışveriş yapanlara 1.500 TL MaxiPuan hediye edecek. Kampanya 15 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Banka kampanya açıklamasında, “Bankamatik Kart’ınız ile 30 Haziran-15 Temmuz 2022 tarihleri arasında beyaz eşya, mobilya, araç kiralama, turizm, kuyum, züccaciye sektörlerinde yer alan Maximum üye işlerinden, Maximum anlaşmalı Altınyıldız Classics mağazaları ve Pazarama online alışverişten yapacağınız toplamda 15.000 TL ve üzeri alışverişlerinize 1.500 TL MaxiPuan!” ifadelerini kullandı.

Kampanyaya dâhil olan işlemler:

İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Pati Kart), MaxiPara Kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler:

Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül Kullanımı:

Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 1.500 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Kazanılan MaxiPuanlar 2 Ağustos 2022 tarihinde alışveriş yapılan karta yüklenecek olup 30 Eylül 2022 tarihine kadar (bu tarih dahil) kullanılabilecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 1 Ekim 2022 tarihinde geri alınacaktır. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.

Türkiye İş Bankası A.Ş. kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Kampanyaya nasıl katılım sağlanır?

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
Katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Exit mobile version