EXXEN izlemek kaç para? EXXEN ne zaman yayına başlıyor? EXXEN nasıl izlenir?

Acun Ilıcalı tarafından yeni kurulan dijital platform vatandaşların merak konusu oldu. Bu nedenle, “EXXEN izlemek ücretli mi?”, “EXXEN ne zaman yayına başlıyor?”, “EXXEN nasıl izlenir?” sorularının cevapları araştırılıyor. EXXEN hakkında bilinmesi gerekenleri merak edilen soruların cevaplarını haberimizde verdik.

Son günlerde EXXEN TV sıklıkla gündeme gelmeye başladılar. Vatandaşlar TV 8’inde sahibi olan Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorlar. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda EXXEN’in ücretli olacağının sinyali verilmişti.

EXXEN izlemek kaç para?

Acun Ilıcalı Exxen ücreti hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Belli değil ama bana göre makul bir fiyatla başlayacaklar. Ciddi rakip var. Yeni bir rakip daha geliyor. Cazip hale getirmek ve tüm dijital abonelerden müşteri kapmak için bayağı bir iyi fiyat çekeceklerdir. Sadece bir soru: ‘Dijital platform dizi izleyicisi uçuk kaçık işleri tercih eder. Bizim yerliler bu zenginliği ne ölçüde yakalayacak?’ Bunun da bir testi olacak bu platform.

Exxen ne zaman açılacak ve nasıl izlenecek?

İnternet kanalı olarak yayına başlayacak olan EXXEN Ocak 2021 itibarı ile yayına başlayacak. Vatandaşlar internet üzerinden EXXEN’i izleyebilecekler. EXXEN’de yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonu ile ilgili haberlet gündeme damga vurmuştu.

Exit mobile version