Magazin

Ezel dizisinin Şebnem’i Bade İşçil, yıldızının parladığı dizi ile ilgili yıllar sonra ilk kez konuştu: “Ezel benim oyunculuğu anlama alanım oldu!”

Duru güzelliği ve rol aldığı projelerde sergilediği oyunculuk performansları ile magazin basınının ve sosyal medya kullanıcılarının yakın takibinde olan güzel oyuncu Bade İşçil, 2009- 2011 yılları arasında ATV ekranlarında yayınlanan “Ezel” isimli dizi ile sektöre kendisini tanıtmıştı.

Ezel dizisinde rol aldığı zamanlarda güzelliği ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran Bade İşçil, diziden sonra büyük bir popülerliğe kavuştu. Kuzey Güney, Ufak Tefek Cinayetler ve son olarak da dijital platformda yayınlanan Aşk 101 isimli dizilerde boy gösteren Bade İşçil, hayran kitlesini genişleterek sektörde yol almayı başardı.

Bir dönem ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül ile aşk yaşayan ve hem Kırmızıgül ile yaşadığı ilişki hem de ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamaları ile gündemden düşmeyen Bade İşçil, son dönemlerde çok daha dingin bir hayat yaşıyor. Şu sıralar sezon arasında olmanın avantajını yaşayarak tatil yapan ve ana sezona enerji toplayan güzel oyuncu Bade İşçil, geçtiğimiz günlerde Yeşilçam’ın usta isimlerinden Hülya Koçyiğit’in sunduğu bir programa katıldı. İşçil, Koçyiğit ile gerçekleştirdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu.

EZEL DİZİSİ İLE İLGİLİ YILLAR SONRA KONUŞTU!

Kenan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer gibi usta isimlerin rol aldığı Ezel dizisinde Şebnem karakterini canlandıran Bade İşçil, Hülya Koçyiğit ile gerçekleştirdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu. İşçil, “Ezel benim oyunculuğu anlama alanım oldu” dedi.

USTA SANATÇI TUNCEL KURTİZ’E ÖVGÜLER YAĞDIRDI!

Ezel dizisi ile ilgili konuşmaya devam eden Bade İşçil, “Tuncel Kurtiz gibi büyük bir usta ile karşılıklı oynadığım için çok şanslıyım” dedi.

“KENDİMİ HARCATMAM!”

İçine sinmeyen projelerde sırf reyting uğruna rol almayacağını belirten Bade İşçil “kendimi harcatmam” dedi.