Ezgi Mola isyan etti! Mülteci istemiyoruz..

İçtenliği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Ezgi Mola göçmen meselesiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Afgan göçmenlerin Türkiye’ye gelmesi konusunda deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü.

Son günlerde Türkiye’nin gündemini meşgul eden meselelerden biri de Afganistan’daki savaştan ve Taliban’dan kaçan Afgan göçmenlerin Türkiye’ye sınırdan girmesi. Bir yandan yangınların etkisi hala sürüyor ve sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bu konularda ünlü isimlerden de yorum gelmeye devam ediyor.

Göçmen meselesiyle ilgili konuşan güzel oyuncu Ezgi Mola,  sosyal medyada görüntüler paylaştı. Özellikle de gelen göçmenlerin çoğunun erkek olması dikkat çekiyordu. Ezgi Mola “Bu ne ya buna izin vermek hangi akla hizmettir? İstemiyoruz kardeşim benim ülkemin gençleri işsiz güçsüzken sen bunları doyuramazsın! Bir tane kadın, çocuk yok amacınız ne? Ne yapmaya geliyor bunlar?” diyerek isyan etti.

Masumlar Apartmanı ne zaman başlayacak?

Yaz tatili yapan dizi ekibi, Eylül 2021’de 2. yeni sezonuyla salı akşamları yeniden TRT 1 ekranlarında olacak. Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ kitabından ekranlara uyarlanan psikolojik-dram türündeki dizi, geçen sezonun flaş yapımlarından biri oldu. Diyaloglarıyla ve yüksek bütçeli prodüksiyonuyla dikkat çeken Masumlar Apartmanı, geniş oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip edildi.

 

Exit mobile version