Magazin

Ezgi Mola’dan taciz itirafı: Tek başıma sokağa çıkamıyorum!

Son zamanlarda rol aldığı Masumlar Apartmanı isimli dizi ile adından sıkça söz ettiren Ezgi Mola, geçtiğimiz yıllarda tiyatro sahnesinde sergilediği ancak pandemi sebebi ile bir süredir ara vermek zorunda kaldığı Alice Müzikali ile sahnelere geri dönmeye hazırlanıyor.

Oyunculuk performansı ile göz dolduran Ezgi Mola’nın, dışarıdan gözüktüğü kadar eğlenceli bir hayat yaşamadığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu yaptığı taciz itirafı ile sevenlerini endişelendirdi.

Tacize Uğradı!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, bir süredir bir şahsın tacizine uğradığı gerekçesi ile mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Yaklaşık altı yıldır Kemal Kahraman isimli bir şahıs tarafından taciz edildiğini ve her gittiği yerde onunla karşılaştığını ifade eden ünlü oyuncu, tek başına sokağa dahi çıkamadığını gerekçe göstererek şahıstan şikayetçi oldu.

Tacizci Tanıdık Çıktı!

Ezgi Mola’nın 6 yıldır tacizine uğradığını iddia ettiği şahsın, ünlü oyuncunun tanıdığı biri olduğu ortaya çıktı. Bir diş macunu markasının yüzü olan Ezgi Mola, o dönemlerde markanın reklam filminde Kemal Kahraman isimli şahısla kameraların karşısına geçmiş ve taciz olayları reklam filminin hemen arkasından başlamıştı.

Reklam filmi çekiminden sonra 2016 yılında Ezgi Mola’nın tiyatro oyununa gelen Kemal Kahraman’ın, oyun çıkışında ünlü oyuncunun yanına gitti ve “Bir şey konuşabilir miyiz?” diye sordu. Bunun üzerine tedirgin olan Ezgi Mola “Sizi tanımıyorum. Niçin sürekli beni takip ediyorsunuz? Benden ne istiyorsunuz?” diyerek cevap verdi. Aldığı cevap karşısında sinirlenen Kemal Kahraman, Ezgi Mola’nın üzerine yürüyerek “Seni geberteceğim. Mahvedeceğim seni. Sen gününü göreceksin!” tehditlerinde bulundu.

Yaşadığı saldırıdan sonra ne yapacağını bilemeyen Ezgi Mola, “Tek başıma sokağa çıkamıyorum. 6 yıldır bu durumdayım.” diyerek şahıstan şikayetçi oldu. Ezgi Mola’nın şahıs hakkında ki şikayetini haklı bulan savcılık, Kemal Kahraman’a iki aylık uzaklaştırma cezası verdi.

Yakın Dostu da Saldırıya Uğradı!

Yakın zamanda takıntılı bir hayranı tarafından saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya da saldırgandan şikayetçi olmuş ve şahsın, uzun bir süredir kendisini rahatsız ettiğini dile getirmişti. Hem ofisine hem de evine kadar gelerek Sarıkaya’ya saldırmak için doğru zamanı kollayan saldırganın, ruh ve sinir hastalıklarına sevk edildiği öğrenildi.