Fahrettin Koca: 11 Eylül son gün acele edin

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 11 Eylül son gün acele edin çağrısı yaptı. Koca, resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden az önce duyurdu.

Fahrettin Koca: 11 Eylül son gün acele edin

Bakan Koca az önce resmi sosyal medya hesabı twitter üzerinden binlerce kişiyi ilgilendiren sağlık açıklaması yaptı. Açıklamanın başlığında DEVLET HİZMETİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ KURASI dedi. Bakan kuraya ilişkin olarak, ‘11.623’ü hekim ve 297’si yan dal uzmanı 1.812 uzman hekim olmak üzere, 13.435 hekimin görev yerini belirleyecek olan 112. Dönem DEVLET HİZMETİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ KURASI için tercihler bugün pbs.saglik.gov.tr‘den alınmaya başlandı. Son başvuru tarihi 11 Eylül. Hayırlı olsun.’ diye konuştu.

Başvurular nasıl yapılacak?

Başvurularını 11 Eylül Pazartesi tarihine kadar yapmayanların hakları yanacak. Bakan Koca, Kuraya ilişkin tercihlerin bugün ile birlikte 11 Eylül’e kadar devem edeceğini vurguladı. Personel Bilgi Sistemine girişler E-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemi üzerinden yapılmaktadır. Sisteme giriş yapmak için aşağıdaki “E-DEVLET KAPISI GİRİŞİ” butonuna basarak açılan sayfada E-Devlet Şifresi, Mobil İmza,E-imza, T.C. Kimlik Kartı, İnternet Bankacılığı yöntemlerinden birisini seçerek sisteme giriş yapabilirsiniz.
Exit mobile version