Editörün SeçtikleriEkonomi

Faiz yüzde 0’a indi! Sıfır faizli kredi veriliyor: Sadece 5 gün gününüz kaldı

Garanti BBVA, yeni müşterileri için faizsiz kredi fırsatı sunduğu belirtilerek kampanyaya katılmak için 1-31 Temmuz tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip etmek gerektiği ve bu adımı tamamlayanlar, 5 gün içinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli kredi başvurusu yapabileceği ifade edildi.

6 AY VADE İMKANI VAR

Kampanya, sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden yapılan başvurular için geçerli olduğu belirtilerek şube üzerinden yapılan başvurular kampanyadan faydalanamadığı ve katılımcıların kredi başvurusunu 20.000 TL’ye kadar ve maksimum 6 ay vadeli olarak yapabildiği ifade edildi.

Kampanyadan faydalanmak için yapılan başvurular, bankanın kredi ve tahsis politikaları çerçevesinde değerlendiriliyor. Müşterinin gelir durumu, kredi skoru gibi kriterler göz önünde bulundurulduğu belirtilerek olumsuz onuçlanan başvurular kampanyadan faydalanamadığı ve bankanın başvuruları reddetme veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tuttuğu paylaşıldı.

MÜŞTERİ OLANLAR YARARLANABİLİR

Garanti BBVA tarafından yapılan duyuruda faizsiz kredi kampanyasından sadece gerçek kişiler ve şahıs firmaları yararlanabildiği ve gerçek kişiler bireysel ihtiyaç kredisi, şahıs firmaları ise ticari amaçlı destek kredisi kullanabildiği daha önce Garanti BBVA müşterisi olanlar, bu kampanyadan faydalanamayacağı aktarıldı.