Faiz yüzde sıfıra düşürüldü! Para ihtiyaı olanlara müjde: Sıfır faizli kredi veriliyor

Akbank, 16 Temmuz 2024 ile 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olan yeni bir kampanya sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Akbank Mobil uygulamasını indirerek “Akbanklı olmak istiyorum” adımını takip etmeleri gerektiği ifade edilerek bu süreç, yalnızca ilk defa Akbank müşterisi olacaklar için geçerli olup, uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlamaları şartıyla uygulanabileceği bildirildi.

16 AĞUSTOS’A KADAR SÜRESİ VAR

Bu doğrultuda yeni Akbanklı müşteriler, müşteri olma işlemini tamamladıktan sonra, Akbank Mobil üzerinden kredi başvurusunda bulunabilecekleri belirtilerek mobil üzerinden Akbanklı olan müşteriler, müşteri olduktan sonra maksimum 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisi için başvurabilecekleri ifade edildi. Başvurular, Akbank tarafından değerlendirilecek ve olumlu bulunan talepler karşılanacaktır.

Kurye süreciyle belgelerini tamamlayan yeni müşteriler, evraklarının 16 Ağustos’a kadar bankaya ulaşması şartıyla Akbank Mobil üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirler. Kampanya, Akbank Mobil uygulamasını kullanarak ve gerekli adımları tamamlayarak başvuruda bulunacaklar için geçerli olacaktır.

NASIL YARARLANILIR?

Bankamızda daha önce aktif bir ürün veya hizmet kullanmamış ve inaktif statüde yer alan müşteriler de kampanyadan faydalanabilecekleri ve bu kişiler, Akbank Mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonuna tıklayarak adımları tamamlayarak kampanyadan yararlanabilecekleri vurgulandı.

Kampanya süresi boyunca Akbank’ın herhangi bir ürün veya hizmetini aktif olarak kullanmayan müşteriler de, Akbank Mobil uygulamasını indirip gerekli adımları tamamladıktan sonra kampanyadan yararlanabilirler. Başvurular Akbank tarafından değerlendirilecek olup, olumlu bulunan başvurulara kredi verilecektir.

KAMPANYA AYRINTILARI

Başvuruların olumlu değerlendirilmesi sonrası onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’lerimiz aracılığı ile kullanılabilir.
Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 20.000 TL, maksimum vade ise 6 aydır.
Kampanyadan yalnızca gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici / ihtiyaç kredisidir.
Mobilden Akbanklı olan müşterilerimiz avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kere yararlanabilir.
Sigortalı kredilerde müşterinin yaşı ile kredi vadesinin toplamı 65’i aşamaz.
Kredi masrafını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Hayat sigortası prim tutarı; kredi tutarı, kredi vadesi, faiz oranı ve müşterinin yaşına göre değişiklik göstereceğinden toplam geri ödeme tutarına dahil edilmemiştir.
Daha önce mobilden Akbanklı olup %0 veya %0,99 faizli avantajlı kredi kampanyalarımızdan yararlanan müşterilerimiz bu kampanyadan faydalanamaz.

Exit mobile version