Ekonomi

Faizsiz masrafsız kredi geldi: Nakit para ihtiyacı olanlara büyük fırsat

Nakit sıkıntısı yaşayanlara müjde haber geldi. Bu bankalar faizsiz olarak kredi ödemeleri gerçekleştirecek. Tüm detaylar haberde yer alıyor…

Nakit ihtiyacı bulunan müşteriler bankaların yapmış oldukları kampanyaları yakından takibini gerçekleştirmektedir. Bu bankalardan büyük kredi kampanyaları yapıldı. Tüm bu detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara müjde haber

Son birkaç aydan beri Merkez bankası faiz artırımları devam ettiğinden dolayı bankaların kredi faizleri de yükselmeye devam ediyor. Nakit ihtiyacı bulunan müşterilerin bankaların düzenlemiş oldukları kredi kampanyalarını yakından takibini gerçekleştirirken Enpara dijital bankacılık uygulamasından yeni kampanyasını müşterileriyle paylaştı.

Enpara ihtiyaç kredi faizleri sıfırlandı. Enpara kredi kampanyalarından sadece banka müşterileri olan kişiler yararlanabilecek. 10 bin Türk lirasına kadar faizsiz ihtiyaç kredisi alınarak ödeme gerçekleşecek. En fazla bu kredi de vade süresi 6 ay olacak. Enpara bankası 10 bin Türk lirası için faizsiz olarak 6 ay vadeli olacak kredi kampanyasında aylık taksit tutarı 1.666,67 Türk lirası olarak belirlendi. Aynı zamanda müşterilerinden masraf ücreti de alınmayacak. Tek kesinti olarak 117 Türk lirası 90 kuruş olmak üzere sigorta prim tutarı alınacak. Başvurular mobil uygulama üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilecek.

Faizsiz kredi

Vatandaşlar bu yeni gelen zamlarla beraber kredi ihtiyaçları oluştu. Ev geçindirmekte zorlanan kişiler faizsiz kredi aramaya başladılar. Enpara 10 bin Türk lirası faizsiz kredi vererek vatandaşları rahatlattı. Tek banka ile çözülmeyecek olan sorun diğer bankaların da hareketlenmesine yardımcı oldu. Pek çok bankada faizsiz kredi verilmesiyle beraber masrafsız kredi veren banka sayısı oldukça az durumdadır. Enpara faizsiz kredi veren firmalar arasında ilk sırada yer alıyor. 10 bin Türk lirasını 6 ay vadeli olarak kullanıcılarına sunuyor. Ayda 1.666,67 Türk lirası ödemesi bulunan bu banka aynı zamanda bu ödeme ile 6 ay içerisinde cüzi miktarda ödeme yapılarak külfet olmaktan da kurtarıyor. Detaylı bilgi almak açısından enpara internet sitesini ya da telefon mobil uygulamalarından daha ayrıntılı olan  bilgilere ulaşarak faizsiz kredinizi almanız mümkün.