FAST ile Para Gönderecekler Dikkat! Bankadan Para Gönderecekler İçin Saat Açıklaması Geldi

Günümüzde para akışını sağlamak için en çok tercih edilen FAST son günlerde bazı soru işaretlerine yol açtı. Anlık ve Sürekli Fon Transferi olarak adlandırıla FAST, planlı bakım çalışmalarına alındı. Yapılan çalışmalar nedeniyle geçici sürelerde askıya alınıyor.

Bakım saatleri içinde bankalar arasında para gönderilemiyor. FAST ile hızlı bir şekilde para akışı sağlanırken kullanıcılar, bazı sorunlar ile karşılaşıyor. Vatandaşlar, FAST kullanırken yaşadıkları sorunlar karşısında endişeli. Anlık ve Sürekli Fon Transferi sisteminde yaşanan sorunların nedeni ortaya çıktı.

FAST Sistemi Çöktü mü?

FAST işlemleri birçok kişinin günlük ve iş hayatında sıkça tercih ettiği para transfer araçlarından biri haline geldi. Pratik çözümler sunan sistemlerden biri olması nedeniyle yaşanan sorunlar vatandaşların kafasını karıştırdı. FAST tarafından yapılan açıklamalar, endişeleri ve soru işaretlerini ortadan kaldırdı. FAST işlemlerinin geçici olarak gerçekleştirilemeyeceği açıklandı.

FAST tarafından planlı bir şekilde gerçekleştirilen bakım çalışmaları, yapılan işlemleri etkiledi. Sistemde aksaklıklar ve sorunlar yaşanmaması için yapılan çalışmalar nedeniyle kullanıcılar bir süreliğine sistemden faydalanamayacak. FAST yaptığı açıklamada işlemlerin geçici bir süre devre dışı bırakılacağını belirtti. Hızlı ve pratik bir şekilde para transferi yapmanın en güvenli yolu olarak tercih edilen FAST, 7 Ocak 2023 tarihinde saat 21:00 ile 00:00 arasında bakıma girdi. Bakım sırasında işlemler duraklatıldı.

FAST İşlemlerinde Geçici Devre Dışı

Gün içinde yaşanan aksaklıkların sebebi belli olduktan sonra soru işaretleri cevaplarını buldu. Para transferi yaparken kullanılan FAST, gün içinde devre dışı bırakılırken kesintilerin devam edeceği de belirtildi. Bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan işlem kesintileri yarın da devam edecek. Yarın saat 20:00 ile 22:30 saatleri arasında FAST bakım çalışmaları gerçekleştirecek.

Bakım çalışmaları devam ederken FAST işlemleri devre dışı bırakılacak. FAST, farklı bankalar arasında hızlı bir şekilde para transferi yapılmasına imkan sunar. Mobil banka kullanıcıları para transferi yaparken aynı bankalar arasında sorunsuz işlemlerini gerçekleştirebilir. Farklı bankalar arasında kolay bir şekilde transfer yapma imkanı sunan FAST bakım çalışmalarından sonra kesintisiz bir şekilde 7/24 hizmetlerine devam edecek.

Exit mobile version