Fatih Terim’den Maça Doğru Marcao Kararı

UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Galatasaray-Lazio maçına saatler kaldı. Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maç öncesi teknik direktör Fatih Terim’in nasıl bir kadroyla Lazio karşısına çıkacağı merakla bekleniyor.

Galatasaray 2000’de şampiyonluğa ulaştığı organizasyonda bugün kendi sahasında  Lazio ile karşılaşacak. Saat 19.45’te başlayacak karşılaşma ile birlikte Aslanlar bu sezon ilk kez Türk Telekom Stadı’nda sahaya çıkacak. En son kendi evinde 15 Mayısta sahaya çıkan sarı-kırmızılı takım 124 gün sonra mabedinde taraftarlarıyla buluşacak.

 

Marcao İlk 11’de

Galatasaray’da Giresun’da arkadaşına saldırısının ardında  ceza alıp kadro dışı bırakılan sonrasında affedilip, Kerem’le barışan Marcao bugün Lazio maçında formaya kavuşuyor.

Bu sezon 10 resmi maçın  9’unda kalesini gole kapatamayan Aslanlarda Fatih Terim, Sambacı ile Nelson’u yan yana oynatarak savunmayı sağlama almayı hedefliyor. Trabzon’da sakatlanan Emre Kılınç maça yetişemezken, orta sahada Berkan, Cicaldou ve Taylan’dan oluşturacak. Terim kanatlarda Morutan ile Kerem forvette ise Halil’i oynatması bekleniyor.

Galatasaray Fatih Terim yönetiminde Avrupa’da 88. kez sahaya çıkacak. Terim önceki 87 karşılaşmada 34 galibiyet, 19 beraberlik ve 34 mağlubiyet yaşadı.

Exit mobile version