Fatih Terim’in Lazio Planı

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, E Grubu’ndaki ilk maçında Lazio’yu ağırlayacak. Avrupa serüvenine İtalya’yı mağlup ederek iyi bir başlangıç yapmak isteyen teknik direktör Fatih Terim galibiyet planını hazırladı.

UEFA Avrupa Ligi’nde E Grubu’nda yarın Lazio’yu konuk edecek sarı kırmızılılar tüm planlarını galibiyet üzerine yaptılar. Sistem değişikliğine gidecek olan Terim 4-1-4-1 sistemi yerine Lazio karşısında 4-3-3 ile sahaya çıkacak. Sarı kırmızılı oyunculara İtalyan ekibinin de  bütün artıları eksileri  ezberletilecek. Sabahın haberine göre ; Aslan’ın Lazio maçı için durumu :

 

Marcao Sahada

SAVUNMA

Kerem ile arası düzelen, yönetim tarafından affedilen Marcao, Lazio maçı ile birlikte formasına kavuşuyor. Boey’un sakatlığı sebebiyle Yedlin’in sağ bekte oynayacağı Nelsson da ilk kez kendi yeri olan sağ stoper olarak görev yapacak. Sol stoperde Marcao yer alırken, sol bekte ise Van Aanholt yerini alıyor.

 ORTA SAHA

Teknik direktör Fatih Terim, İtalyan ekibin hocası Sarri’ye yanıtını orta sahada vermek istiyor. Alberto-Leiva-Milikovic üçlüsü ile topa hakim olup etkili olduğu pas oyununa yanıt vermek isteyen Terim bu üçlünün karşısında düzeni bozmak için Berkan-Taylan-Cicaldau ile sahaya çıkacak. Hedef Lazio’nun sistemini bozmak.

HÜCUM

Kerem-Morutan- Halil ile hücumu şekillendirecek olan Aslan’da Halil en uçta olacak. Üç oyuncu  değişerek oynayıp rakip savunmanın da dengesini bozmak istiyor. Terim bu üçlüden rakip bekleri takip etmelerini istedi.

Exit mobile version