Fatma Girik öldü mü? Armağan Çağlayan Fatma Girik’in vefat ettiği iddialarına cevap verdi!

Yeşilçam filmlerinin vazgeçilmez ismi ünlü sanatçı Fatma Girik’in öldüğü iddia edildi. Sosyal medya hesaplarında, ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik’in, tedavi gördüğü hastanede öldüğü söylendi. Fatma Girik öldü dedikodusunun yayılması ile Armağan Çağlayan, iddialara cevap verdi ve Girik’in sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Peki, gerçekten de Fatma Girik öldü mü? Ölmedi ise sağlık durumu nasıl? İşte, Armağan Çağlayan’dan Fatma Girik’in sağlık durumuna ilişkin son dakika yaptığı açıklamalar…

Bodrum’da yaşayan Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Fatma Girik (80), geçtiğimiz günlerde Torba Mahallesi’ndeki evinde yardımcılarının çağırdığı sağlık görevlilerince ambulansla Bodrum’daki özel hastaneye kaldırıldı.

Girik’in göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altına alındığı, sağlık durumunun iyi olduğu ve bir süre müşahede altında tutulacağı belirtilmişti.

“SAĞLIĞI GAYET İYİ”

Son olarak Twitter hesabından paylaşımda bulunan Armağan Çağlayan, Girik’in taburcu olacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Fatma Girik’in vefat ettiği haberleri doğru değil. Hatta şu anda hastaneden taburcu işlemleri yapılıyor. Sağlığı gayet iyi.”

KARDEŞİ DE “DURUMU İYİ” DEMİŞTİ

Usta sanatçının kardeşi Günay Girik ise daha önceden, “Ablamın sağlık durumu iyi. Kontrol amacıyla hastaneye yatırıldı” açıklamasında bulunmuştu.

 

Exit mobile version