Gündem

Faturalarını Yapı Kredi Bankası ile ödeyenler, 150 TL’sini bedavaya getirebilir! Tek şart, otomatik fatura ödeme talimatı vermek!

Bankaların son dönemlerde popüler olan kampanyaları arasında yer alan otomatik fatura ödeme talimatları kampanyaları arasına Yapı Kredi Bankası’ndan bir yeni kampanya eklendi. Verilen her otomatik fatura ödeme talimatı için TL değerinde hediye puan vereceğini duyuran Yapı Kredi Bankası, bu kapsamda maksimum 150 TL kazandıran kampanyasını açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI İLE FATURA ÖDEMELERİ KAZANDIRIYOR

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Yapı Kredi Bankası, 11 Eylül 2022 tarihi ile 10 Ekim 2022 tarihleri arasında banka müşterilerinin vereceği ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL olmak üzere toplamda 100 TL puan hediye edeceğini duyurdu. Kazandırdıklarını bununla da sınırlı tutmayan Yapı Kredi Bankası, talimatların kredi kartı ile verilmesi halinde ekstra 10 olmak üzere, toplamda 50 TL’ye varan ek puanlar hediye edeceğini de açıkladı. Yani Yapı Kredi Bankası’ndan otomatik fatura ödeme talimatı verme kampanyasına katılanda kişilerin 150 TL’ye varan puanlar kazanabileceği öğrenildi.

YAPI KREDİ BANKASI, 150 TL KAZANDIRAN FATURA ÖDEME TALİMATI KAMPANYASININ DETAYLARINI AÇIKLADI

Kampanyaya katılım için banka müşterilerine çeşitli yollar sunan Yapı Kredi Bankası, kampanyası kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı vermek isteyen banka müşterilerinin Yapı Kredi Mobil ya da Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Şubesi gibi aynı şekilde bankanın fiziki şubelerinden de otomatik fatura ödeme talimatı verilebileceğini duyurdu. Talimat kampanyasına SMS ile katılımı da mümkün hale getirmiş olan Yapı Kredi Bankası, SMS ile kampanyaya dahil olmak isteyen banka müşterilerinin bankadaki kayıtlı olan cep telefonu numarasından ‘TALIMAT’ yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasını ekleyip 4470’e kısa mesaj atmasını istedi. Kampanyadan ödül alımı için 11 Eylül 2022 tarihi ile 10 Ekim 2022 tarihleri arasında faturanın muhakkak bir kez ödenmiş olmasını şart koşan Yapı Kredi Bankası, aynı şekilde talimatların en az 6 ay boyunca geçerli olması gerektiğini de şart olarak koydu. Öte yandan Yapı Kredi Bankası; cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatları dışında hiçbir faturaya ödül verilmeyeceğini açıkladı.