EkonomiGündem

Faturası evine gelenler dikkat: 100 TL verilecek!

Yapı Kredi Bankası müşterilerine otomatik ödeme talimatı ile ilgili kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamada göre, otomatik ödeme talimatı veren müşterilere 100 TL hediye edilecek. Yapı Kredi Bankası kampanyası kapsamında, hesaptan ya da kredi kartıyla verilecek ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye edilecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI;

Yapı Kredi Bankası başlattığı kampanyasının detaylarını açıkladı. İşte bankanın yaptığı açıklama;

11 Nisan – 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında hesabınızdan veya kredi kartınızdan vereceğiniz, ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye!

Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Otomatik Ödeme Talimatı vermek için Bireysel İnternet Şubesi butonuna tıklayarak hemen giriş yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz.