Faturası üstünde adı-soyadı yazan tüm emekliler dikkat: Nakit para verilecek!

Faturası üstünde adı-soyadı yazan emeklileri ilgilendiriyor. Bankalarda emeklilere yönelik kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. En yüksek emekli promosyonu veren ING Bank’tan bir kampanya duyuruldu. Banka, emekli müşterilerine fatura kampanyası doğrultusunda para vereceğini bildirdi.

EMEKLİYE 5 BİN TL VERİLECEK

ING Bank’tan yapılan açıklamada, ”SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı’nıza 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.” denildi.

Kampanyaya dahil olabilmek için bugün gün sonuna kadar süre verildi. Günler öncesinden duyurulan bu fatura kampanyasının bugün süresi dolacak. Buna göre, emekli kişiler 5 bin TL’ye kadar otomatik fatura kampanyası kapsamında para alabilecek.

Kampanya kapsamında vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip müşterilerin vadesiz hesaplarından vereceği ilk Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, ikinci Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, üçüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, dördüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 1000 TL, beşinci Otomatik Fatura Talimatı’na 1000 TL olmak üzere, toplamda en fazla 5.000 TL ek nakit promosyon ödenir. 5 adetten fazla fatura talimatı verilmesi durumunda ek bir tutar ödenmez.

 

Exit mobile version