EkonomiGündem

Faturası üstüne olan herkes dikkat: Bu faturalara 200 TL verilecek!

Faturası üstüne olanları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Elektrik, su, doğalgaz faturası ödemesi yapanlar için kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçeli olacak kampanyanın yarın süresi dolacak. Kampanya kapsamında, fatura talimatına özel 200 TL verilecek. Elektrik, su, doğalgaz faturası daha ucuza gelmiş olacak.

Kuveyt Türk Bankası tarafından otomatik fatura talimatına özel kampanya başlatıldı. Banka, yarına kadar geçerli olan kampanyasına katılım sağlayan her müşterisine fatura başına 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL hediye edecek. Kampanyanın yarına kadar süresi var. Kampanyadan yararlanmak isteyen herkes yarına kadar katılım sağlayabilecek.

KUVEYT TÜRK BANKASI FATURA TALİMATINA PARA HEDİYE EDECEK

Kuveyt Türk Mobil’den 1 Ocak 2023’ten sonra müşterimiz olanlar 1 Ocak 2023– 29 Şubat 2024 tarihleri arasında herhangi bir kanal üzerinden verdiği her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL, toplamda 200 TL’ye varan hediye kazanıyor!

Kampanyadan Kuveyt Türk Mobil’den Kuveyt Türklü olan tüm bireysel müşteriler faydalanabilir.

1 Ocak 2023– 29 Şubat 2024 tarihleri arasında herhangi bir kanal üzerinden en az 1 en fazla 4 adet fatura talimatı verilmesi ve talimatların otomatik ödenmesi gerekir.

Kampanyaya katılım 20.000 kişi ile sınırlıdır.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.