Faturasız Türk Telekom hat kullananlar dikkat: 31 Temmuz’da bitiyor!

Türk Telekom hat kullananları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Faturasız hat kullananlar için yapılan açıklamaya göre, 1 Haziran- 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında tek seferde yapılacak, 50 TL ve üstü yüklemede 2 hafta boyunca yurt içinde geçerli 6 GB, 60 TL ve üstü yüklemede ise 2 hafta boyunca yurt içinde geçerli 9 GB mobil internet paketi hediye edilecek. Söz konusu kampanya Akbank müşterileri için geçerli olacak.

Akbank Türk Telekom kullanan müşterileri için kampanya duyurusunda bulundu. Yapılan yazılı açıklamada, “Faturasız Türk Telekom hat sahibi Selfy üyeleri, 1 Haziran- 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında Akbank Mobil, Akbank İnternet ve ATM’lerimizden tek seferde yapacağı her 50 TL ve üstü yüklemede 2 hafta boyunca yurt içinde geçerli 6 GB, 60 TL ve üstü yüklemede ise 2 hafta boyunca yurt içinde geçerli 9 GB mobil internet paketine hak kazanacaklar.” İfadeleri kullanıldı.

Akbank kampanya şartları

Kampanyadan faydalanabilmek için TL yükleme yapmadan önce kampanyaya kayıt olunması gerekmektedir. Abone, “SELFY AKBANK” yazarak 4545’e gönderebilir ve kampanyaya kayıt olabilir.

Kampanyadan Faturasız Ofis, BİMcell , POCELL, Pttcell , Teknosa Mobil, Vestelcell , Kontrolü SEÇ Tarifeleri ve Mobil Wifi haricindeki tarifelerde bulunan tüm bireysel ön ödemeli müşteriler yararlanabilir.

Kampanyaya kayıt olan aboneler, kayıt olduktan sonra kampanya geçerlilik süresi içerisinde tek seferde yaptığı her 50 TL ve üstü yüklemede 2 hafta boyunca yurt içinde geçerli 6 GB, her 60 TL ve üstü yüklemede ise 2 hafta boyunca yurt içinde geçerli 9 GB cepten internet kazanacaklardır.

Kampanya kapsamında sunulan data hakkının geçerlilik süresi içerisinde kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan haklar devretmeyip, silinecektir.

Hediyeye hak kazanan müşterilerimizin mobil internet paketi yüklemesi Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından yapılacaktır.

Kampanya kapsamında sunulan veri kullanım hakları sadece yurt içi kullanımlarda geçerlidir. Söz konusu data hakkı KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır.

Kampanya kapsamında sunulan hizmetler üçüncü kişilere devredilemez, transfer edilemez.

Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan ya da kampanya kapsamı dışındaki bir tarifeye geçiş yapan müşteriler kampanyadan yararlanmaya devam edemeyecektir.

Kampanyadan sadece 7-25 yaş arası faturasız hat sahibi/kullanıcısı Türk Telekom Selfy üyeleri yararlanabilecektir. Hattın kullanıcısı eğer Selfy üyesi değilse Selfy kulübüne kayıt yaparak kampanyadan faydalanabilir. Türk Telekom Selfy üyesi olmak için TC Kimlik No yazılarak 4545’e SMS gönderilebilir.

Exit mobile version