Feci kazada hayatını kaybetti: Tolga Güleryüz’ün eski eşi de ünlü oyuncu çıktı!

Baş Belası isimli tiyatro oyunu oyuncularının bulunduğu minibüs tıra arkadan çarparak feci şekilde kaza yaptı. Meydana gelen kaza sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Korkunç kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz’ün eski eşi de ünlü çıktı.

Sanat dünyasını yasa boğan haber geldi. Melis İşiten, Ceyhun Ersoy ve Sergen Deveci’nin de bulunduğu minibüs Merzifon’da tıra arkadan çarparak feci bir şekilde kaza yaptı. Korkunç kazada hayatını kaybedenler arasında yer alan Tolga Güleryüz’ün, ünlü oyuncu Zeynep Gülmez’in eski eşi olduğu ortaya çıktı.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Korkunç kazada ilk belirlemelere göre minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

CEYHUN FERSOY, SERGEN DEVECİ VE MELİS İŞİTEN YARALANDI

Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

EŞİ DE OYUNCU ÇIKTI

Kazada hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolgha Güleryüz’ün, ünlü oyuncu Zeynep Gülmez’in eski eşi olduğu ortaya çıktı.

2 YIL EVLE KALMIŞLARDI

Baş Belası tiyatro oyununda ışık tasarımcısı olarak görev alan Tolga Güleryüz, yapımcılık ve yönetmenlik yapmıştı. Bu zamana kadar birçok projede yer alan Güleryüz, 2015-2017 yılları arasında başarılı oyuncu Zeynep Gülmez ile evli kalmıştı.

TOLGA GÜLERYÜZ KİMDİR?

5 Ocak İzmir doğumlu Tolga Güleryüz, pek çok oyunda yönetmenlik ve ışık/dekor tasarım görevini yürütmüştür. “Baş Belası” adlı tiyatro oyununda ışık tasarımcısı olarak görev alan Tolga Güleryüz aynı zamanda yapımcıdır. Güleryüz, 2015-2017 yılları arasında başarılı oyuncu Zeynep Gülmez ile evli kalmıştı.

Aşk Listesi / Işık Tasarımı / Dekor Tasarım
Baş Belası / Işık Tasarımı
SUİT – Düğün Dündü Bugün Bugün
Eski Zaman Hikayesi / Yönetmen
Kırkından Sonra / Yapımcı
Ters Köşe / Yapımcı
Aşk Terapisi / Yapımcı / Yardımcı Yönetmen
Zoraki Damat / Yapımcı / Yardımcı Yönetmen

Exit mobile version