Felç Geçirdiğini İddia Eden Tuğba Özay Işın Karacaya Ateş Püskürdü

Ünlü manken Tuğba Özay, Antalya Manavgat’ta çıkan yangın sonrasında ağlayarak videolar çekmiş ve felç geçirdiğini açıklamıştı. Takipçileriyle paylaştığı videolarda manken Özay ” Yandı Manavgat kül oldu. Lütfen sesimizi duyun oraya daha çok ekip gerekiyor yalvarırım sesimizi duyun. Dünden beri yalvarıyorum” ifadelerinde bulunmuş. Manavgat’a giderken yolda çektiği videoları takipçileri ile paylaşmıştı. Manavgat’ta bulunan çiftliği yanmaktan son anda kurtulan Özay İstanbul’da bir kuyumcu açılışına katılması ile eleştirilerin hedefi olmuştu.

Ünlü mankeni eleştiren bir diğer isim de Işın Karaca oldu. Manken Tuğba Özay katıldığı bir programda şarkıcı Işın Karacaya ateş püskürdü. Manken, kendisi hakkında sosyal medyada olumsuz yorum yapan şarkıcı Işın Karacayı hedef alarak Işın Karaca’nın kendisine yaptığı yoruma çok sinirlenen Özay, “Işın Karaca yazıklar olsun sana yaptığın o yoruma. Utanmadın dimi. Seni işten kovdukları zaman kim vardı yanında. Ben vardım yanında. Anımsa bakim 1995 yılını anımsa bakalım.. Seni işten kovduklarında kim vardı yanında. O taşın üstünde göz yaşlarını silen bir ben vardım ışın. O yorumları magazin sayfalarına o çirkin yorumları yapmak zorunda mıydın. Kankanların yangın döneminde konserlere giderken onlara ses çıkarmadın. Yazıklar olsun sana” ifadelerini kullandı.

Yangın haberlerini alır almaz Antalya Manavgat’ta bulunan çiftliğine doğru yola çıkan ünlü manken Tuğba Özay, arabada ağlayarak çektiği videolarda yardım istemişti. Özay, “Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Yalvarıyorum yardım edin ifadelerini kullanmıştı.

Felç Geçirdiğini Açıklamıştı

Felç geçirdiğini açıklayan ünlü manken Tuğba Özay hastane odasından takipçileri ile paylaştığı videoda” ben felç geçirdim arkadaşlar, ben yandım  Çiftliğimiz evimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor” ifadelerini kullanmıştı.

Açılışa Katılması Çok Eleştirilmişti

Ünlü manken Tuğba Özay ağlayarak çektiği videolardan sonra felç geçirdiğini açıklamış ardından birkaç gün sonra Şirinevler’de bulunan bir kuyumcunun açılışına katılmıştı. Kurdele kesen Özay’ın eğlenceli tavırları ve maskesiz oluşu dikkat çekmiş takipçileri tarafından eleştiri yağmurun tutulmuştu.

Exit mobile version