Fenerbahçe’ den Flaş Gelişme! Başkan Ali Koç Açıkladı!

Fenerbahçe’nin Başkanı Ali Koç divan kurulunun gerçekleşmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.  Fenerbahçe’ nin kripto para çıkarması ile ilgili tarih veren Başkan Ali Koç, bu uygulamanın hayata geçirilmesi için çalışmaların başladığını belirtti. ‘’Herkes Fenerbahçe’yi bekliyor’’ açıklamasında bulunan Başkan Koç’tan konuya ilişkin detaylar…

Fenercoin geliyor

Fenerbahçe’ den uzun süredir beklenen kripto para projesinin ne zaman başlayacağına ilişkin detaylar veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, en geç 10 gün içerisinde kripto para projesinin startını vereceklerini, imza töreniyle başlatacaklarını belirtti. Bu dönemde beklemenin daha mantıklı bir iş olduğunu anlatan Ali Koç, bekledikleri için daha cazip teklifler aldıklarını söyleyerek, ‘’Herkes Fenerbahçe’yi bekliyor.” ifadesinde bulundu.

Kripto para konusunda Avrupa’yı geçtiğini belirten Başkan Koç sahte kripto paraya ilişkin dikkatli olunması gerektiği konusunda da uyardı. Türkiye’ de kripto para çıkaranlar kulüpler arasında Trabzonspor, Galatasaray, Karşıyaka, İstanbul Başakşehir, Ankaragücü, Eskişehir, Bursaspor, Denizlispor, Alanyaspor, Göztepe bulunmaktadır.

 

Exit mobile version