Spor

Fenerbahçe’den bir transfer daha! Resmen açıklandı!

Yeni sezonda şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, transfere doymuyor. Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg, Kongolu stoper Marcel Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı. Sarı-Lacivertliler’in Tisserand için Alman ekibi 4 milyon euro bonservis ödediği öğrenildi.

… Ve Fenerbahçe’den bir transfer daha… Bu sezonun transfer şampiyonu Sarı-Lacivertliler, Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg’un stoperi Marcel Tisserand katrosuna kattı. Wolfsburg, 27 yaşındaki Tisserand’ın Sarı-Lacivertliler’e transfer olduğunu resmi twitter hesabından duyurdu.

Wolfsburg’un açıklamasında “İki kulüp arasında yapılan anlaşma doğrultusunda transferin detayları paylaşılmayacaktır.” ifadeleri yer aldı. Sarı-lacivertli kulüp de Twitter hesabında Tisserand’ın videosunu paylaşarak, Ailemize hoş geldin, Marcel Tisserand!” notu düştü.

Öte yandan Sarı-Lacivertliler’in Kongolu stoper için Alman ekibi 4 milyon euro bonservis ödediği öğrenildi. Tisserand geçen sezon Wolfsburg ile 23 maça çıktı, 1 gol attı 2 de asist yaptı.

STOPER SAYISI 5’E ÇIKTI

Tisserand’ın transferiyle Fenerbahçe’de stoper sayısı 5’e çıktı.

İşte Fenerbahçe’nin şu anki stoperleri:

Zanka

Serdar Aziz

Sadık Çiftpınar

Mauricio Lemos

Marcel Tisserand