GündemSpor

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler: Takımından ayrılmak istiyor!

Fenerbahçe’li taraftarların sevgilisi genç yetenek Arda Güler yönetime şok bir talepte bulundu. Teknik direktör Jorge Jesus’un, kısıtlı süre tanıdığı genç oyuncu daha fazla şans bulabileceği bir takıma gitmek istediğini belirtti.

Bu yıl kadrosuna birçok dünya yıldızını katan Fenerbahçe Spor Kulübü geçtiğimiz sezon yeterli performans alamadığı oyuncular ile de yollarını ayırmıştı. Teknik direktör Jorge Jesus ile sezona ve Avrupa Ligi’ne çok iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Spor Kulübü şampiyonluğun en favori adayları arasında gösterilmektedir.

Fenerbahçe’nin genç ve en yetenekli oyuncularından biri olan Arda Güler geniş kadro içerisinde yer bulmakta zorlanıyor. Daha fazla forma şansı bekleyen Arda Güler için teknik direktör Jorge Jesus geçtiğimiz günlerde, futbolcunun fiziki ve mental olarak henüz ilk 11’de oynamaya yeterli olmadığını açıklamıştı.

Taraftarların birçoğu teknik direktöre hak verirken bir kısmı da Arda Güler gibi yetenekli bir oyuncunun daha fazla forma şansı bulması gerektiğini savundu. Aldığımız son bilgilere göre Arda Güler, ligin ikinci yarısında daha fazla forma şansı bulabileceğim bir takıma kiralık olarak gitmek istediğini yönetme iletti.

Genç oyuncudan gelen bu teklifi yönetim teknik direktör Jorge Jesus’a iletti. Deneyimli teknik adam Arda Güler’in kesinlikle takımda kalması gerektiğini ifade ederek, bu yıl takımda kalması gerektiğini ve şampiyonluk yaşamasını istediğini dile getirdi.