Magazin

Fenomen dizi Yasak Elma’ya bomba transfer!

Reyting rekorları kıran ve renkli oyuncu kadrosuyla kahkahalara boğan dizi Yasak Elma yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Kadroya öyle bir isim dahil oldu ki magazin gündemine bomba gibi düştü..

Fenomen dizi Yasak Elma 5.sezonuyla Eylül ayında izleyici karşısına çıkacak. Başrollerini Şevval Sam ve Eda Ece’nin paylaştığı diziden Nesrin Cavadzade’nin ayrılığı şoke etkisi yaratmıştı. Yönetmen ve Eda Ece’nin sohbeti kesmeyip seti oyalamalarına sinirlenen Cavadzade’nin seti terk ettiği iddia edilmişti. Ayrılığın ardından yeni sezonda bomba gibi transfer haberiyle döndüler. Biran Damla Yılmaz kadroya dahil oldu. Müjdeli haber dizinin yapımcısı tarafından “Size muhteşem bir haberimiz var” şeklinde duyuruldu. Biran Damla Yılmaz’ın hangi karaktere can vereceği henüz bilinmiyor. Yılmaz, son olarak Baraj dizisinde yer almıştı. Daha önce Serenay Sarıkaya’nın da kadroya dahil olacağı iddia edilmişti.

Baraj dizisi oyuncusu Biran Damla Yılmaz için kariyerinde yeni fırsat imkanı! - Dizisi Yeni Bölüm

Biran Damla Yılmaz kimdir?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Yılmaz halen konservatuvarda okumaktadır.Çılgın Dersane 4: Ada filminde oynamış, Kırgın Çiçekler ve Canevim dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer almıştır.

BİRAN DAMLA YILMAZ DİZİLERİ

Muhteşem Yüzyıl – Cariye (2014)

Yasak – Esma (2014)

Beyaz Yalan – Nesrin (2015)

Kırgın Çiçekler – Eylül (2015)

Canevim – Ceylan (2019)

Baraj – Nehir (2020)