Magazin

Fenomen dizide şok eden kıskançlık krizi!

Kanal D’nin yaz dizileri arasında büyük çıkış yapan Baht Oyunu özellikle son zamanlarda daha çok izlenir oldu. Haftaya yayınlanacak yeni bölümü büyük merakla beklenirken, çıkan kıskançlık krizi şok etkisi yarattı.

Baht Oyunu'nun afişi yayınlandı - Magazin Haberleri - Milliyet

Başrollerini Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz paylaşırken İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen gibi isimler de kadroya eşlik ediyor. Son iki haftada yükselişe geçen dizi başarı yakaladı. İlk üç bölümde reytingler düşüktü ancak sonradan toparlamayı başardılar. Bayram tatili nedeniyle yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Sevenlerini üzen bu durum yeni bölüm için daha da heyecan yarattı.

Yeni bölümde neler olacak?

Fenomen dizinin yeni bölümü merakla beklenirken yayınlanan fragman heyecan yarattı. Bora karakterinin Ada’yı da kampa götürmesi kıskançlık krizi yaşanmasına neden oluyor. Tuğçe kendisinin Bora’ya eşlik edeceği beklentisindeyken bu haber onu şoke ediyor. Hal böyleyken Rüzgar karakteri de kampa dahil olunca ortalık iyice karışıyor. Fenomen dizi Baht Oyunu yeni bölümüyle 27 Temmuz Salı akşamı izleyici ile buluşacak.

Cemre Baysel kimdir?

Cemre Baysel kimdir? Cemre Baysel nereli ve kaç yaşında? - Magazin haberleri

Cemre Baysel, Baht Oyunu dizisi ile ekranlara geldi. Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü’nü seçen Cemre Baysel 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.

Cemre Baysel’in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleşmiştir. Daha sonra İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat vermiştir.

CEMRE BAYSEL DİZİLERİ

 

2020- Sol Yanım (Biricik)

2018 – Elimi Bırakma (Melis)

2017 – Payitaht Abdülhamit (Firuze)

2017 – İsimsizler (Gülperi)

2014 – Yeşil Deniz (Gonca)