Magazin

Fenomen Pucca’nın başı yine dertte: Çıplak fotoğrafları…

Attığı tweetler yüzünden başı dertten kurtulmayan Sosyal medya fenomeni ve yazar PuCCa’nın başı bu kez de şantajcılar ile dertte. Güzel yazar instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile telefonunu çalan hırsızların, çıplak fotoğraflarını ortaya atmamak için 500 Bin TL istediklerini belirtti.

Kitapları ve sosyal medya paylaşımları sayesinde oldukça büyük bir hayran kitlesi elde eden PuCCa, instagram hesabından yaptığı paylaşımla cep telefonunun çalındığını duyurdu. PuCCA adyla tanınan Selen Pınar Işık, telefonunu çalan hırsızların, çıplak fotoğraflarını ortaya atmamak için 500 Bin TL istediklerini belirtti.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise “8 Haziran gecesi telefonum çalındı arkadaşlar… Sonrasında bana, telefonumda çıplak fotolarımın bulunduğu, ortaya atmamaları karşılığında 500 bin TL istedikleri bir mail geldi. G..ümün fotosu 500 binmiş diye düşünürken, çıplak foto biriktirmeyecek kadar internet k….. olduğum aklıma geldi. Yani aklı olan biri beni tehdit edecek olsa, ‘Photoshopsuz fotoğraflarını koyarız’ derdi. O yüzden yalandan da olsa g..ümü beğenirseniz sevinirim.’

PuCCa Kitapları:

Küçük Aptalın Büyük Dünyası, 2010, Okuyan Us Yayınları
Ve Geri Kalan Her Şey, 2011, Okuyan Us Yayınları
Allah Beni Böyle Yaratmış, 2012, Okuyan Us Yayınları
Ay Hadi İnşallah!, 2013, Okuyan Us Yayınları
O Adam Buraya Gelecek, 2015, DEX
PuCCa Günlük – Pembe, 2016, DEX
PuCCa Günlük – Siyah, 2016, DEX
Şimdi Biz Neyiz?, 2017, DEX
Peki Ya Şimdi?, 2019, İndigo