Fiat açıkladı: Eski versiyonlara zam, yeni modellere indirim geldi! Fiat Egea güncel fiyat listesi

2021 yılının sonlarına doğru ani bir artış gösteren döviz kurları ve kurlara paralele olarak altın piyasası, pek çok hizmet sektörü ürününe yüksek oranlarda zamlar yapılmasına sebep oldu. Yeni dönem ile birlikte hareketliliğini koruyan ekonomi piyasalarına, otomotiv firmalarının çip krizi ve vergi oranlarının arttırılması gibi faktörlerin de eklenmesi ile birlikte, araç sahibi olmak isteyenleri hayal kırıklığına uğratacak satış fiyatları belirlendi.

Türkiye içerisinde ki vatandaşlar tarafından en çok satın alınan otomobil modellerine sahip olan Fiat, yeni dönem araç fiyatlarının listesini güncelledi. Fiat’ın Egea modelinin eski versiyonlarına yaptığı zamlar ve yeni modellere yaptığı indirimler dikkat çekti.

Yerli Modellerde Zam Şoku!

Türkiye içerisinde yaşayan vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen otomobil markalarından olan Fiat, yıllardır yerli üretim araçları ile ön plana çıkmayı başarıyor. Fiat’ın yerli üretim özelliğinden kaynaklı olarak uzun bir süredir araç fiyatlarının aynı düzlemde oluşu, vatandaşlar tarafından en çok tercih edilmesinin sebeplerinden biri olarak ortaya çıkarak, yeni dönemde piyasalarda yaşanan olumsuz gelişmeler, Fiat’ın da satış politikasını değiştirmesine sebep oldu.

Uygun fiyatlı araç almak isteyen vatandaşların başvurdukları ilk adres olan Fiat, yeni dönem ile birlikte en çok tercih edilen modellerinden biri olan Egea’ya zam yapıldığını ilan ettiği güncel fiyat listesini yayınladı.

Eski Versiyonlara Zam Geldi!

Fiat’ın yayınlamış olduğu güncel satış fiyatı listesi ile Egea modelinin eski versiyonlarına zam yapıldığı görüldü. Egea Sedan, Hatchback ve Cross versiyonlarına yapılan zamlar, araç sahibi olmak isteyen vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı.

Fiat, 2022 Şubat ayı güncel Egea fiyatlarını şu şekilde açıkladı:

Yeni Modellerde İndirim!

Fiat’ın açıkladığı yemi fiyat listesinde, yeni modellere yapılan indirimler dikkat çekti. Fiat, araç fiyatlarını şu şekilde açıkladı:

Exit mobile version