Fiat çıldırdı: Araç satış fiyatlarının yarısı, tam bir yıl sonra ödenecek! Son başvuru tarihi 1 Haziran!

Asya, Avrupa ve Amerika kıtasında üretim ayağı olan İtalyan Fiat, yeni dönemde benzersiz bir taşıt kampanyasına imza attığını duyurdu. Üretici firma tarafından yapılan açıklamalara göre yalnızca Egea ailesinin Hybrid modellerini kapsayan yeni kampanyanın ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Fiat Mayıs Ayı Taşıt Kampanyası 2022

İtalyan araç üreticisi Fiat, artan taşıt fiyatlarına karşı sessiz kalamadı. Hem müşteri sayısını arttırmak hem de bu vesile ile vatandaşları araç sahibi yapmak isteyen firma, mayıs ayının sonuna kadar geçerli olan taşıt kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Fiat tarafından yapılan açıklamaya göre mayıs ayının sonuna kadar Egea ailesinin Hybrid modellerinden birini satın alarak ödemenin yarısını peşin olarak yapan tüm müşterilere, geriye kalan yarı tutarı bir yıl sonunda ödeme fırsatı sunulacağı bilgisi kaydedildi. Ayrıca firma 12 ay vade ile yüzde 1,99 faiz oranı karşılığında, 100 bin TL’lik taşıt kredisi hizmeti sunacağını da bildirdi.

Fiat Mayıs Ayı Taşıt Kampanyasının Detayları

Fiat’ın araç satın almak isteyen vatandaşlar için mayıs ayına özel olarak geliştirmiş olduğu araç kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Üretici firmanın resmi internet sitesinde yer alan kampanya bilgilerine göre Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Fiat Kasko, Türkiye Sigorta, Fiat Connect Kasko veya Ak Sigorta sigorta poliçelerinden herhangi birinin yaptırılması durumunda, yarı peşin yarı taksit ödemeli araç kampanyası devreye girecektir. Söz konusu kasko hizmetleri “Marko Kasko” başlığı altında verilecektir.

Fiat Mayıs Ayı Taşıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Fiat tarafından geliştirilmiş olan mayıs ayı taşıt kampanyasından faydalanarak kendi aracına sahip olmak isteyen vatandaşların, en yakın Fiat yetkili bayisini ziyaret etmeleri gerekmektedir. Üretici firma tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu kampanya, mayıs ayının sonuna kadar geçerliliğini koruyacaktır.

Exit mobile version