Fiat ve Peugeot 2021 kampanyalarını duyurdu!

Bu sene araba almak isteyenler için araba şirketleri 2021 kampanyalarını duyurdular. Fiat ve Peugeot resmi internet sayfası üzerinden yaptıkları açıklamalar ile kampanyaların belirli tarihler arasında geçerli olduğunu belirttiler.

2021 Fiat araba kampanyası

Fiat Egea 50.000 TL 24 ay 1,49% faizle

Kredi kampanyasından ‘’Marka Kasko’’ yaptırılması durumunda faydalanılabilir. Marka Kasko, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta ya da Allianz Sigorta’dan yapılan Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan yapılan Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerlidir. Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir. Fiat ve Koç Fiat Kredi önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 09.01.2021-01.02.2021 tarihleri arasında geçerlidir.

2021Pegout araba kampanyası

%100 PEUGEOT TEKNOLOJİSİ
%0 FAİZ AVANTAJIYLA.

YENİ PEUGEOT 308

Geri görüş kamerası, cam tavan ve karartılmış arka camlarla birlikte 229.200 TL’den başlayan fiyatlarla
Yeni ve etkileyici dijital Peugeot i-Cockpit
Panoramik cam tavanÇarpıcı vertigo mavisi

31/01/2021 tarihine kadar yetkili satıcılarımızda, Kredi Koruma Sigortası alan gerçek kişilere ve tüzel kişilere uygulanacak aylık %0 kampanya faiz avantajı, perakende kanalından yapılacak araç alımlarının konu olduğu 30.000 TL 12 ay vadeli PSA Finans Kredilerinde geçerlidir. Örnek ödeme planına tahsis ücreti, vergiler ve masraflar dahil edilmiş olup, Kredi Koruma Sigortası dahil edilmemiştir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmakta olup, kredilendirme şartları TEB Finansman A.Ş. tarafından belirlenmektedir.

Fiat ve Peugeot güçlerini birleştirdi

 

İki otomobil devi Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile Peugeot’nun sahibi PSA Grubu güçlerini birleştirdi. Birleşme hakkında şirketlerden ortak açıklama geldi. Yapılan açıklamada, yeni şirket Stellantis’ın 19 Ocak Salı günü de New York Borsasında, STLA koduyla işlem görmeye başlayacağı bildirildi.

Dünyanın en büyük dördüncü otomotiv şirketi olacak Stellantis tahminlere göre, yıllık 8,7 milyon araç üretimi ve yaklaşık 170 milyar euroluk ciro elde etmesi bekleniyor. Öte yandan FCA, Türkiye’de Fiat, Chrysler, Jeep, Maserati, Ferrari ve Alfa Romeo gibi markalarla temsil edilirken, PSA Grubu ise Peugeot, Citroen, DS ve Opel markalarıyla faaliyet gösteriyor.

HABERLERİMİZİ TELEGRAM’DAN DA TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ. 

http://t.me/egehaber

Exit mobile version