Fiat, yeni Hybrid aracını piyasaya sürdü! Uygun fiyatlı araç almak isteyen vatandaşlar, Fiat bayilerine akın ettiler! 2022 Fiat Hybrid fiyatı

Geçtiğimiz yılın aralık ayı içerisinde dolar kurunun 18 TL’ye, euro kurunun ise 20 TL’ye kadar yükselmesi, başta otomotiv sektörü olmak üzere pek çok sektörü doğrudan etkilemişti. Yaşanan piyasa artışlarından sonra ürün fiyatlarına nerede ise yüzde 100’ün üzerinde zam yapmak durumunda kalan otomotiv sektörü, yeni yıl ile birlikte pandemi etkilerinin görülmeye devam etmesi ve çip krizinin ortaya çıkması sebebi ile araç fiyatlarında tüketicin beklediği oranlarda indirim yapmayı başaramadı.

2022 yılının gelmesi ile birlikte devreye giren ÖTV indirimi, sıfır kilometre araç satın almak isteyen vatandaşları bir nebze sevindirmiş olsa da piyasa içerisinde yaşanan olumsuz gelişmelerin devam ediyor olması, indirim beklentisinin karşılanamamasına sebep oldu.

Otomotiv sektöründe yaşanan tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen yeni dönemde araç sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşları sevindirecek yeni bir duyuru yapıldı. Ülke vatandaşlarının en çok tercih ettiği araç markalarından biri olan Fiat, yeni Hybrid aracını uygun fiyat politikası kapsamında satışa sunduğunu ilan etti.

Fiat Hybrid 500 Piyasaya Çıktı!

Son dönemde hem ekonomi piyasasında yaşanan olumsuz gelişmeler hem de otomotiv sektöründe yaşanan çip krizi, araç sahibi olmanın haylini kuran vatandaşların bu planlarını ertelemelerine sebep olmuştu. Artan sıfır kilometre araç fiyatlarından sonra ikinci el araç piyasasına yönelen vatandaşlar, orada da bütçelerine uygun araç bulma konusunda zorlanmıştı.

Yeni dönemde otomotiv sektöründe olumlu gelişmelerin yaşanmasını bekleyen vatandaşları sevindirecek olan haber, Fiat’tan geldi. Fiat, 500 Hybrid modelini uygun fiyattan satışa sunduğunu ilan etti.

Fiyat Hybrid 500 Teknik Özellikleri

Yeni ay itibari ile satışa çıkan Fiat Hybrid 500’ün teknik özellikleri şu şekilde duyuruldu:

Yukarıda ki özelliklere ek olarak, 100 kilometreye 13,8 saniyede çıkma özelliğine sahip olan yeni Fiat 500 Hybrid, araç sürücülerine 167 kilometreye kadar hızlanma imkânı veriyor.

Fiyat 500 Hybrid Satış Fiyatı

Ülkemizde 4 farklı donanım seçeneği ile satışa sunulan yeni Fiat 500 Hybrid, başlangıç paketinin fiyatını 179 bin 900 TL olarak duyurdu.

Exit mobile version