Fibabanka taksitli ihtiyaç kredisi veriyor! Online başvurular başladı

Fibabanka tarafından bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada çeşitli ihtiyaçlar için nakit kredi verilebileceği ifade edildi. Ayrıca kredi kampanyasındaki vade sayısının da 36 ay olacağı belirtildi. Bunun yanı sıra kredi kampanyası kapsamında uygun ödeme koşullarının sağlanacağı belirtildi.

Banka tarafından bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada tatil, evlilik, eğitim, sağlık, bilgisayar, mobilya, beyaz eşya gibi harcamalar için nakde ihtiyaç duyulduğunda Adres Belli FibaKredi kampanyasının olduğu vurgulandı. Ayrıca yapılan açıklamada 36 aya varan vade seçenekleri ve uygun ödeme koşullarıyla Fibabanka’nın kredi verebileceği bildirildi.

KREDİNİN AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak Fibabanka tarafından kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tatil, evlilik, eğitim, sağlık, bilgisayar, mobilya, beyaz eşya gibi harcamalarınız için nakit ihtiyacı duyduğunuz her anda Adres Belli FibaKredi! 36 aya varan vade seçenekleri ve uygun ödeme koşullarıyla Fibabanka hep yanınızda.”

ÖRNEK ÖDEME

Bu kredi kampanyası ile 80 bin liraya kadar kredi verilebiliyor. Bu kapsamda 80 bin lira kredi için 36 ay vade ve yüzde 1,59 faiz oranı ile aylık ödeme 3 bin 90 lira oluyor. Toplam ödenecek tutar 111 bin lira olurken dosya masrafı 400 lira vergiler dahil toplam tutar 420 lira oluyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.

Exit mobile version