Ekonomi

Fibabanka ve Vatan Bilgisayar el sıkıştı: Elektronik ürün alışverişleri için faizsiz kredi kullanabileceksiniz!

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen ani yükselişler, ülkemizde dış ülkelerden gelen elektronik ürünlerin fiyatlarına yüksek oranlı zamların yansımasına yol açtı. Yeni dönemde telefon, tablet, bilgisayar ya da diğer elektronik ürün ihtiyaçlarını uygun fiyatlar karşılığında karşılamak isteyen vatandaşlar, bütçelerini aşmayan fiyatlandırmaları ve diğer destek kampanyalarını araştırmaya başladılar.

İş, okul ya da diğer alanlarda ihtiyaç duyulan elektronik ürünlere avantajlı kampanyalar aracılığı ile ulaşmak isteyen vatandaşlara, iki ünlü isimden müjdeli haber geldi. Bankacılık sektörünün parlayan isimlerinden Fibabanka ve kaliteli ürün satışı ile ünlenen Vatan Bilgisayar, iş birliği içerisine girdiklerini ve sonuç olarak da vatandaşların elektronik ürün alışverişleri için faizsiz kredi desteği alabileceklerini bildirdi.

Fibabanka ve Vatan Bilgisayar Anlaştı!

Fibabanka ve Vatan Bilgisayar’ın el sıkışması ile birlikte, Vatan Bilgisayar’ın satışa sunmuş olduğu ürünlerden Fibabanka’nın mevcut müşterileri ile birlikte yeni müşterilerinin de faizsiz kredi yöntemi aracılığı ile yararlanabilecekleri bilgisi paylaşıldı. Banka, resmi internet sitesinde yayınlanmış olan kampanya haberi ile birlikte, Vatan Bilgisayar noktalarından alınacak olan tablet, akıllı telefon gibi elektronik ürünlerde 12 ay vade karşılığında çekilecek olan krediden faizsiz bir şekilde yararlanılabileceğini bildirdi.

Fibabanka Elektronik Ürün Kredisi Ayrıntıları

Fibabanka’nın Vatan Bilgisayar müşterileri için geliştirmiş olduğu kredi kampanyasına göre 5 bin TL’nin altında olan telefonlar için 12 ay, 5 bin TL ve üzeri tutarlarda olan telefonlar için 3 ay ve tablet için 6 ay faizsiz kredi seçeneklerinden yararlanılabilecektir. Kampanyaya Vatan Bilgisayar mağazalarından ya da Vatan Bilgisayar’ın internet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde başvuru yapılabilmektedir.

Fibabanka Kredisi ile Satın Alınabilecek Vatan Bilgisayar Ürünleri

Fibabanka kredisi ile satın alınabilecek bazı Vatan Bilgisayar ürünleri şu şekildedir:

  • Oppo A 16 64 GB: 3.799 TL (10 ay faizsiz kredi)
  • Samsung Galaxy A72 128 GB: 7.199 TL (3 ay faizsiz kredi)
  • iPhone 11 64 GB: 11.699 TL (3 ay faizsiz kredi)