Gündem

Filistinli yazarın evine bomba atıldı: Eşi ve çocuklarıyla birlikte hayatını kaybetti!

İsrail tarafından Gazze’ye saldırılar sürüyor. Han Yunus’un merkezinde bir eve atılan bombada Filistinli yazar Abdullah Al Akkad, eşi ve çocuklarıyla birlikte hayatını kaybetti. Yazarın yaptığı son paylaşımda ise “Bedeli ne olursa olsun mahallelerinde kalma sözü veren binlerce Al-Shati ve Al-Jalaa kampı gençliğine selamlar.” oldu.

EVİNE BOMBA ATILDI

Filistinli yazar Abdullah Al Akkad’ın Han Yunus merkezde bulunan evine bomba atıldı. Bombalı saldırıda yazar Akkad, eşi ve çocukları hayatını kaybetti. Akkad yaptığı son paylaşımda “Bedeli ne olursa olsun mahallelerinde kalma sözü veren binlerce Al-Shati ve Al-Jalaa kampı gençliğine selamlar. Onların sloganı bugünden sonrası göç değil, cihat ve samimi bir niyet var” ifadelerini kullandığı dikkat çekti.

EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE HAYATINI KAYBETTİ

Gazze’de 471 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısının ardından saldırılarına devam eden İsrail ordusu, dünden beri bomba yağdırdığı Han Yunus Hastanesi çevresindeki sivilleri hedef aldığı yeni bir saldırıda bulundu. İsrail’in saldırısı sonrası bölgeden dumanlar yükseldiği görülürken, saldırıda Filistinli yazar Abdullah Al Akkad eşi ve çocuklarıyla hayatını kaybetti.

‘BUGÜNDEN SONRA YERİNDEN EDİLME YOK’

İsrail’in Filistinlilerin Gazze’nin güneyine göç etmesi uyarısını reddeden Filistinli yazar, Facebook sayfasında yaptığı paylaşımda, “Bugünden sonra yerinden edilme yok. Bedeli ne olursa olsun mahallelerinde kalma sözü veren binlerce Al-Shati ve Al-Jalaa kampı gençliğine selamlar. Onların sloganı bugünden sonrası göç değil, cihat ve samimi bir niyet var.” ifadelerini kullanmıştı.