GenelMagazin

Film yıldızı sevgilisini öldürdükten sonra parçalara ayırdı!

Amerikalı yetişkin film yıldızı Lauren Wambles erkek arkadaşını ateşli silahla öldürdükten sonra cesedini parçalayarak Florida'da bir mezarlığa attı.

23 Yaşındaki Amerikalı yıldız, iki arkadaşının da yardımıyla, 51 yaşındaki erkek arkadaşı Raul Guillen’i silahla vurup öldürdükten sonra parçalara ayırdı.

Genç kadının sevgilisi Raul’dan bir haftadır haber alınamaması üzerine ailesi polise ihbarda bulundu. Polis ceset arama köpekleri ile Raul’u arama çalışmaları başlattı. Polis köpekleri talihsiz adamın çürümeye başlayan cesedini bir mezarlığa atılmış şekilde buldu.

Polis yaptığı incelemeler sonucu, oyuncu Lauren Wambles’ın Raul Guillen ile uyuşturucu ve para konusunda tartıştığı ve sonrasında arkadaşlarının yardımıyla Raul’u öldürüp cesedini mezara attığını tespit etti. En son 4 Temmuz günü görülen Raul’un kızı, babasının boşanmış olduğu annesinden para istediğini ve annesine başının belada olduğunu söylediğini belirtti.

Polis Lauren’e yardım eden diğer iki kişinin evinde yaptığı aramada cinayette kullanılan aletleri buldu. Lauren Wambles’ın 2018 yılından bu yana işlediği suçlardan dolayı altı kez polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı. Olay sonrası genç oyuncu tutuklandı.