Genel

Final yapan Kırmızı Oda’nın taktiği devam ettirilecek! TRT Dijital Ben Ölmeden Önce isimli dizisinde ünlüler geçidi yaşanacak!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından Tv8 ekranlarına uyarlanan ve farklı konusu ile kısa süre içerisinde reyting rekorları kırmayı başaran Kırmızı Oda isimli dizi, her bölümünde farklı bir konuyu ele alması ve ilgili bölümlerde de birbirinden ünlü oyuncuları konuk etmesi sayesinde hafızalara kazınmayı başardı. Geçtiğimiz haftalarda final yapan ancak buna rağmen hala eski bölümleri izlenen Kırmızı Oda isimli dizi, her bölümde farklı hikâye- farklı oyuncu konsepti ile ekranlara da yeni bir soluk getirmeyi başardı.

Kırmızı Oda’nın bu taktiğinin işe yaraması üzerine bazı yapımlarda da benzer taktikler uygulanmaya başlandı. Son olarak dijital platform yolculuğuna başlamaya hazırlanan TRT’de yayınlanacak olan Ben Ölmeden Önce isimli dizinin de Kırmızı Oda ile aynı taktiği kullanacağı ortaya çıktı.

TRT Dijital’de Ben Ölmeden Önce Hazırlığı!

Dijital yapım pazarına giriş yapmaya hazırlanan TRT’nin, çok farklı içerikler ile seyircinin karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. Son olarak gündeme gelen habere göre TRT Dijital için Ben Ölmeden Önce isimli dizinin hazırlığına başlandı. 8 bölüm olarak planlanan dizinin her bir bölümü için de 45 dakikalık bir zaman ayrılacak. Böylelikle platform, Netflix ile benzer bir süreçten geçmiş olacak.

Ben Ölmeden Önce İsimli Dizinin Konusu Belli Oldu!

Tıpkı Kırmızı Oda isimli dizi gibi her bir bölümde farklı bir konsepti ele alacağı söylenen Ben Ölmeden Önce isimli dizi, ölüm korkusunu, ölüm anından önce yaşanılanları ve hissedilen duyguları ele alacak. Dizinin her bir bölümünde de birbirinden ünlü isimler rol alacak.

Oyuncular ile El Sıkışıldı!

Henüz kadrosu tamamlanmamış olan dizi için anlaşmalar yapılmaya başlandı. Şimdiye kadar açıklanan isimler arasında Ahmet Mümtaz Taylan, Erkan Petekkaya, Necip Memili, Uğur Yücel, Nazan Kesal gibi birbirinden deneyimli oyuncular yer alıyor.