Flaş duyuru: İzmir’de internet kesintisi yaşanacak!

Evden çalışan veya uzaktan öğretim gören milyonlarca kişi, “internet çöktü mü?”, “internet kesintisi var mı?” sorularının cevaplarını sıklıkla araştırıyor. Bu kapsamda vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Türk Telekom önceden yapacağı kesintileri duyuruyor. Yapılan son duyuruda ise İzmir ve Adana’da internet kesintisi yaşanacağı bildirildi.

Corona virüsü pandemisi nedeniyle evde internet kullanımı arttı. Pek çok vatandaş uzaktan çalışma sistemine geçti. Bu nedenle bu süreçte internet hayati önem taşıyor. Vatandaşların internet kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşamaması için ise Türk Telekom önceden bilgilendirmede bulunuyor. Türk Telekom tarafından yapılan son duyuruda ise İzmir ve Adana’da kesinti yaşanacağı bildirildi.

İşte kesinti tarih ve saatleri:

Planlanan Başlangıç Tarihi Planlanan Bitiş Tarihi Etkilenecek Bölge Etkilenecek İl Etkilenecek İlçe Hizmet Türleri Açıklama
13.12.2020 00:00:00 13.12.2020 02:00:00 ADANA BÖLGE ADANA GÜNEŞLİ,
YÜREĞİR
Ses, İnternet Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için altyapıda çalışma planlanmıştır. Bazı müşterilerimizin kısa süreli hizmet kesintileri yaşaması öngörülmektedir.
15.12.2020 01:00:00 15.12.2020 08:00:00 İZMİR BÖLGE İZMİR KONAK Ses, İnternet Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için altyapıda çalışma planlanmıştır. Bazı müşterilerimizin kısa süreli hizmet kesintileri yaşaması öngörülmektedir.
Exit mobile version