Flaş Gelişme! Halk TV Canlı Yayına Saldırı! Yayında Arbede Yaşandı!

Sözcü Gazete ‘sinin haberine göre dün İçmeler’ de gerçekleşen Halk TV Muğla canlı yayınına bazı kişiler saldırdı. Canlı yayını basan kişiler tarafından büyük bir arbede yaşandı. “Yanlış şeyler konuştuğunda engelleriz” tepkisiyle karşılaşan Halk TV ekibi saldırganlara müdahale etmeye çalıştı.

5 kişi gözaltına alındı

Dün gerçekleşen Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleşen canlı yayın sırasında Gazeteci İsmail Saymaz konuşurken 5 kişilik grup ” biz de konuşmak istiyoruz” diyerek canlı yayını bastı. Bu olayın üzerine sunucu Gökmen Karadağ, “Bir araya girelim, hayır biz konuşacağız ama böyle bir sürprizi canlı yayında karşılayamayız” diyerek yayını kesti.

Aranın ardından tekrar yayına başlayan sunucu Karadağ, “Burada resmen bir yayın basıldı ve suç unsuru var burada. Hakikatten olağanüstü bir durum yaşandı. Buraya bir anda 5-6 kişi geldi, canlı yayında olmamıza rağmen yanıma kadar geldiler. Araya gittik, 20 saniyelik bir ara olacaktı. Kendilerine sordum, iletmek istediğiniz nedir, ben ileteyim dedim. İsmini sordum Sertan Yüce dedi. Bunu defalarca yaptık Halk TV yayınlarında. Buradaki kişiler konuşuyorsa biz neden konuşmayalım dediler. Canlı yayının böyle bir şey olmadığını anlattık. Buradaki kişiler hazırlandı, uzmanlıklarına göre davet edildi”

“Yayına katılmalarının mümkün olmadığı söyledik. Ve burada giderek gerginleşen bir ortam oldu”

“Açıkçası yayın yapmamız engellendi, bu çok açık. Biz sadece 20 saniyelik bir reklam için araya gitmiştik. Çok daha uzun bir kesinti gerçekleşti. Yayın yapmamız engellendi ve burada gergin anlar yaşandı. Fiziki müdahaleye doğru varan anlar yaşandı”  açıklamasında bulundu.

Canlı yayını basan Mert Topaloğlu, Bilal Topaloğlu, Şeyhmus Urebe, Sertan Yüce, Fatih Çoban olduğu öğrenilen 5 kişi gözaltına alındı.

Exit mobile version