Flaş gelişme: İkinci kez evlendiği eşi hakkında “bir daha asla evlenmem” diyen Selin Ciğerci, henüz boşanmadan o isim ile…

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Selin Ciğerci’nin, boşanma aşamasında olduğu eski futbolcu Gökhan Çıra’dan sonra yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

İKİ KEZ EVLENDİLER!

Sosyal medyada başlayan kariyeri sayesinde milyonlarca kişi tarafından tanınır hale gelen Selin Ciğerci, yalnızca yaptığı işler ile değil özel hayatı ile de gündemden düşmemeye devam ediyor. Şimdilerde sahibi olduğu güzellik salonları ve kurduğu kozmetik markası ile kariyerine bir iş kadını olarak devam eden Selin Ciğerci, yıllardır aşk yaşadığı eski futbolcu Gökhan Çıra ile çalkantılı ilişkisi sayesinde magazin basını ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor.

Henüz bu denli büyük bir popülerliğe kavuşmadan önce Gökhan Çıra ile aşk yaşamaya başlayan sonrasında da 2019 yılında görkemli bir düğün töreni ile nikah masasına oturan Selin Ciğerci, her şeyin yolunda gittiği düşünülürken 2021 yılında aniden boşanma kararı oldu. O dönem verdiği kilolar ve rengini değiştirdiği saçları ile dikkat çeken Selin Ciğerci, bir süre sonra eski aşkı ile ayrı kalmaya dayanamadı ve Gökhan Çıra’nın özürlerinden sonra tekrar evlenme kararı aldıklarını açıkladı.

TEKRAR BOŞANIYORLAR!

Birbirlerine ikinci şansı veren ve ilk evliliklerinde yapılan hataların tekrarlanmayacağına dair sözler veren Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çifti, geçtiğimiz haftalarda yine ayrılık haberleri ile gündeme geldi. Aylar önce ikinci kez nikah masasına oturan ikili, Instagram hesaplarından açıklamalarda bulunarak birbirlerinin hayatlarından ikinci kez çıkma kararı aldıklarını belirtti.

AŞK İDDİASI!

Bu ay içerisinde boşanacak olan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, halen magazin basını tarafından sıklık ile konuşulan isimler arasında yer alırken beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinin düğün töreninde “bir daha asla evlenmem, büyük konuşuyorum” diyen Selin Ciğerci’nin, henüz adına ulaşılamayan İtalyan bir beyefendi ile yakınlaştığı ve aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Exit mobile version