Flaş Gelişme! İzmir Bornova’da Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandı!

Dün akşam saatlerinde Kütahya’dan Bornova’ya istikamet eden 28 kişilik yolcu otobüsünde bulunan motor alev almaya başladı. Erzene Mahallesinde meydana gelen olay yolcuları ve çevrede bulunan vatandaşları endişelendirdi. Alınan bilgiye göre otobüste çıkan yangından herhangi bir yaralı veya ölü olmadığı bildirildi.

İtfaiye ekipleri sevk edildi

Kütahya’ dan yola çıkan ve içinde 28 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü alev almaya başladı. Otobüsün motorunda çıkan yangın seyir halindeki vatandaşları endişelendirdi. 43 KK 800 plakalı özel bir şirkete ait yolcu otobüsü, İzmir’in Bornova ilçesi Sabuncubeli Tüneli çıkışında henüz bilinmeyen bir sebeple alev aldı.

Çevrede bulunan vatandaşların söndürme çabalarının ardından ihbar etmesi üzerine itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın söndürüldü. Ancak otobüsün içinda bulunan bazı yolcu eşyaları alev alev yandı. Faciadan dönülen olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Trafikte ise uzun araç kuyruğu oluştu. Alınan bilgiye göre ekipler tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Exit mobile version