Flaş iddia: Arka Sokaklar dizisindeki Hüsnü Çoban’ın yerine gelecek oyuncu belli oldu!

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da flaş bir iddia ortaya atıldı. 15 yıldır Arka Sokaklar dizisiyle izleyici karşısında olan Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan’ın diziye veda ettiği haberleri şaşırtmıştı. Bu haberlerin ardından bir iddia daha ortaya çıktı. Hüsnü Çoban’ın yerini dolduracak isim belli oldu.

Arka Sokaklar’ın yeni sezonunda Özgür Ozan (Hüsnü Çoban) olmayacak. Deneyimli oyuncunun yerini doldurmak için yapım ekibinin harekete geçtiği ve başarılı oyuncu İsmail Demirci ile görüşmelere başladığı konuşuluyor.

Tekrarları bile izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar dizisinin sezon finali yapması ile beraber yaprak dökümü de başlamıştı. Dizinin sevilen karakterlerinden Hüsnü Çoban’ın çocuklarını canlandıran isimlerle beraber sezon finalinde diziden tamamen ayrılmasıyla büyük bir boşluk oluştu.

ÜNLÜ OYUNCU İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Magazin Burada’nın haberine göre; bu boşluğu doldurmak ve yeni sezona da iddialı girmek için kolları sıvayan yapım ekibi Hüsnü Çoban’ın yerini başarılı oyuncu İsmail Demirci ile doldurmayı planlıyor. Demirci ile irtibata geçen yapım ekibinin görüşmeleri kısa sürede neticelendirmesi bekleniyor.

Exit mobile version