Foçalı müzisyene komşu dehşeti! Pompalıyla ateş etti yetmedi baltayla saldırdı

İzmir’in Foça ilçesinde, müzisyen olarak tanınan 40 yaşındaki Niko Necdet Keresteci’ye, 68 yaşındaki komşusu Arif Serdar K. tarafından gerçekleştirilen dehşet veren olaylar gündemde.

İlk olay, 20 Eylül 2020 tarihinde Atatürk Mahallesi Kültür Sitesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Arif Serdar K. ile yan komşusu Olcay A., Keresteci ve ailesi hakkında olumsuz konuşmalar yaparak tartışma başlattılar. Bu tartışma sonucunda Olcay A., bıçakla, Arif Serdar K. ise benzer bir balta benzeri aletle Keresteci’ye saldırdı. Olayın ardından jandarma olay yerine geldi ve taraflar arasında karşılıklı şikayetler oldu. Geçen aralık ayında Foça 1’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Arif Serdar K. ve Olcay A. ‘silahla tehdit’ suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı, ancak hükmün açıklanması geri bırakıldı. Ayrıca, Olcay A. ‘basit yaralama’ ve ‘hakaret’ suçlarından da ceza aldı. Niko Necdet Keresteci ise ‘basit yaralama’ suçundan 1680 lira para cezasına çarptırıldı ve hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Pompalı tüfekle ateş etti

Ancak olaylar burada bitmedi. 17 Ekim’de Arif Serdar K. ile Keresteci arasında yeni bir tartışma yaşandı. Bu kez Arif Serdar K., Keresteci’ye pompalı tüfekle ateş açıp küfür ve hakaretlerde bulundu. Keresteci ailesi, bu olayı jandarmaya bildirdi ve Arif Serdar K.’den şikayetçi oldu. Arif Serdar K., ifadesinde domuzlara ateş ettiğini iddia etti. Ardından Arif Serdar K., sabah saatlerinde elinde baltayla Keresteci’nin evine gidip hakaretlerde bulundu ve evine zarar verdi.

Her iki olay da güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İlk olayın görüntülerinde Arif Serdar K’nin Keresteci’ye hakaret ettiği ve tüfek sesi duyuluyor. İkinci olayda ise Arif Serdar K’nin hakaretlerin ardından eve baltayla saldırdığı kaydediliyor.

Keresteci’nin avukatı, Arif Serdar K.’nin tehlikeli bir durum oluşturduğunu ve hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini ifade etti. Ayrıca, Arif Serdar K.’nin tutuklanmamasını eleştirdi ve müvekkilinin hayatının tehlikede olduğunu vurguladı.

 

Exit mobile version