Ekonomi

Ford otomobil almak isteyenlere müjde! 130 bin liraya kadar nakit destek verilecek

Ford tarafından 31 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecek otomobil kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında modellere göre 130 bin liraya kadar nakit destek verilmesine ilişkin kampanya başlatıldı. Ancak bu tutarlar modellere göre değişiklik gösteriyor.

Ford tarafından yapılan açıklamada düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olunabileceği belirtilerek her şey dahil finans paketi kapsamında Kasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile satın alımında geçerli kampanyalar duyuruldu.

İŞTE KAMPANYALAR

Ford Fiesta, Ecosport, Mondeo, S-Max ve Galaxy model otomobillerin satın alımlarında geçerli olmak üzere 60 bin lira için 24 ay ve yüzde 0,99 faiz işletileceği ifade edildi.

Bunun yanı sıra Ford Focus model otomobillerin satın alımlarında 75 bin lira 12 ay ve yüzde 02 faiz işletileceği belirtildi.

Bununla birlikte Yeni Ford Kuga model otomobillerin satın alımları için 120 bin lira nakit ve 12 ay vade ile yüzde 03 faiz işletileceği gibi yeni Ford Puma model otomobillerin satın alımlarında geçerli 120 bin lira 24 ay vade ve yüzde 0,99 faiz işletileceği vurgulandı.

Tourneo Courier Journey model otomobillerin satın alımlarında geçerli 130 bin lira ve aylık yüzde 0,49 faiz işletileceği ifade edildi.

31 ARALIK’A KADAR DEVAM EDECEK

Ford tarafından duyurulan bu kampanyaların 31 Aralık 2020 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Kampanyaların detayları için TIKLAYIN.