Ford’dan araç sahibi olmak isteyenlere müjde: Yüzde 0 faiz ile ticari araç almak mümkün!

2021 yılının aralık ayında ani bir yükseliş yaşayan döviz kurları ve altın piyasasından sonra, birçok sektörün ürünlerine olduğu gibi otomotiv sektöründe yer alan araçlara da yüksek oranlarda zamlar yapıldı. Yapılan zamlar sonucunda hem sıfır kilometre araçlar hem de ikinci el araçlar, vatandaşların bütçelerini oldukça aşan yüksek fiyatlar ile satışa sunuldu.

Yeni döneme girilmesi ile birlikte dalgalı hareketlerini koruyan ekonomi piyasalarına, bir de pandemi ve çip krizi eklendi. Sektörde yaşanana bu olumsuz gelişmeler, özellikle sıfır kilometre araçların fiyatlarında bütçeleri sarsacak zamlara sebep oldu. Yeni yıl ile birlikte kendi aracının sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, çareyi banka kredilerinde aramaya başladılar.

Piyasalarda yaşanan olumsuzluklar, banka kredilerinin faiz oranlarını da yükseltti. Bu neden ile vatandaşların büyük bir bölümü araç satın alma hayallerini ertelemek zorunda kaldı. Buna karşın Ford, yeni dönem kampanyasını duyurarak, vatandaşları hem yüksek faizli banka kredilerinden hem de sıfır kilometre araçların yüksek fiyatlarından korumak istediğini gösteren, cazip bir teklif ile geldi. Ford, 2022 ticari araç kampanyası binlerce insanın ilgisini çekmeyi başarabildi.

Ford 2022 Ticari Araç Kampanyası

Hem ülke içinde hem de diğer yurtdışı ülkelerinde oldukça talep gören araç markalarından biri olan Ford, 2022 ticari araç kredisi kampanyasını duyurdu. Ford’un duyurdu kampanyaya göre ticari araç kredisinin detayları şu şekilde belirlendi:

Ford Binek Araç Kampanyası 2022

Ford yeni dönem ticari araç kampanyasını duyurduktan sonra gündelik hayatında binek araç satın almak isteyen vatandaşları da unutmadığını göstererek, bir yeni kampanya daha duyurdu. Ford tarafından düzenlenmiş olan binek araç kredisi, şu şekilde detaylandırıldı:

Ford Araç Kredisi Kampanyası Son Başvuru Tarihi

Ford’un yeni dönem araç kredisi kampanyalarından yararlanarak, faizsiz araç kredisi hizmeti almak isteyenler için son başvuru tarihi 28 Şubat 2022 olarak belirlendi.

Exit mobile version