FOX TV’den Elkızı dizisi için flaş karar! Hayranlar tarafından tepkiler çığ gibi büyüyor

Gün içerisinde Fox TV yönetimi, birçok kanal izleyicisini şoke eden bir karara imza attı. Fox TV yönetimi kadrosunda Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Perihan Savaş, Fikret Kuşkan, Sedef Avcı, Münir Can Cindoruk, Alayça Öztürk, Toprak Sağlam, Pelinsu Çileli ve daha birçok ünlü ismin yer aldığı Elkızı dizisi hakkında aldığı karar ile izleyiciyi küstürdü!

Fox TV Yönetiminin Elkızı Dizisi ile İlgili Aldığı Karar İlerleyen Haftalarda Devreye Girecek!

Fox TV’nin sevilen dizileri arasında gösterilen Elkızı ile ilgili, kanal yönetiminin aldığı karar hem oyuncuları hem de dizinin sevenlerini şaşkına çevirdi. Dizinin kadrosunda sevilen isimlerin yer alıyor olması ve dizinin senaryosunun birçok kişi tarafından farklı bulunması, dizinin akıbetinin değişmesini sağlamadı.

Elkızı dizisinin başına da son zamanlarda birçok dizinin başına gelen geldi! Dizi reyting kurbanı oldu ve bu durum karşısında daha fazla bütçe ayrılamayacağına karar verildi. Bu karara göre Elkızı dizinin 13. bölümde final yapacağı duyuruldu!

Uzun Bir Süre Sonra Elkızı Dizisi ile Ekranlara Dönmüştü!

Elkızı dizisinin final kararı almasına en çok üzülen, oyuncu Sedef Avcı’nın hayranları oldu. Uzun bir süredir herhangi bir dizide rol aldığı gözlenmeyen Sedef Avcı, oyunculuk kariyerine Elkızı dizisinde canlandırdığı Zeliha Bozdağlı karakteri ile geri döndü. Ancak dizinin istenen izlenme oranlarına ulaşamaması nedeni ile dizinin final yapmasına karar verilmesinin ardından, Sedef Avcı oyunculuk kariyerini bu süre içerisinde istediği kadar devam ettirmeyi başaramadı. Ünlü oyuncunun hayranları sosyal medya hesapları aracılığı ile Avcı’yı en kısa sürede farklı projeler ile ekran önünde görmek istediklerini belirtti.

Dizinin En Son 10. Bölümü Yayınlanmıştı!

Elkızı dizisinin bitmesine sayılı haftalar kala dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide yaşanacak olan gelişmeler, dizinin takipçilerini heyecanlandırmayı başardı. Seyirciler böyle bir dizinin yayından kaldırılmasına anlam veremedi!

En son 10.bölümü ile ekranlara gelen dizinin yeni bölümü 15 Ocak 2022 tarihinde sevenleri ile buluşacak!

Exit mobile version