Genel

FOX TV’nin yeni dizisi Senden Daha Güzel’den, Erkenci Kuş dizisini özleyenlere büyük sürpriz! 4 oyuncu, yine aynı dizide bir araya geldi!

Sezon dizilerinin yaz tatiline çıkmaları ile birlikte, ekranlarda yaz dizileri yayınlanmaya başladı. Yaz sezonunda elde ettikleri başarılara bağlı olarak sezon içerisinde yayınlanıp yayınlanmayacakları belirlenen diziler, tatlı bir rekabet ile izleyicinin karşısına çıkmaya başladılar.

Birden fazla yeni yapımı izleyicisinin beğenisine sunan FOX TV, iddialı dizisinin ilk bölümünü geçtiğimiz hafta görücüye çıkardı. Geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan Baht Oyunu isimli dizi ile yıldızı parlayan genç oyuncu Cemre Baysel’in, Burak Çelik ile başrollerini paylaştığı Senden Daha Güzel dizisi, ilk bölümü ile izleyicini beğenisini kazanmayı başardı. Dizinin bu başarısının arkasında ise Erkenci Kuş isimli dizi ile enerjileri takdir gören 4 oyuncunun, bu projede tekrar buluşmaları gösterildi.

Senden Daha Güzel Dizisinde 4 Eski Dost!

Başrollerinde Demet Özdemir ile Can Yaman’ın yer aldığı, 2018- 2019 tarihleri arasında Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş isimli dizi, o dönemde reyting rekorları kırmayı başarmıştı. Tekrarları dahi heyecan ile beklenen dizide, ana karakterler dışında yan karakterler de oldukça sevilmişti.

Yaklaşık olarak 3 yıl önce final yapan Erkenci Kuş dizisinde rol alan ve ana karakterlerden sonra oldukça büyük ilgi gören 4 isim, bu kez de Senden Daha Güzel isimli projede bir araya gelerek sevenlerini heyecanlandırdı. Erkenci Kuş dizisinde Mihriban (Sevinç Erbulak), Deren (Tuğçe Kumral), Ceycey (Anıl Çelik) ve Muzo (Cihan Ercan) karakterlerine hayat veren ünlü oyuncular, yine bir romantik komedi dizisi ile seyircisinin karşısına çıktı.

Senden Daha Güzel’in Konusu Ne?

Gaziantep’ten İstanbul’a gelen dermatolog ile yüksek egolu bir plastik cerrahin romantik ilişkisini, komedi konseptinde ele alan Senden Daha Güzel isimli dizi, ilk bölümü ile tüm beğenileri toplamayı başardı.

Senden Daha Güzel Oyuncuları

Senden Daha Güzel dizisinin kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:

  • Cemre Baysel, Burak Çelik, Sevinç Erbulak, Ebru Cündübeyoğlu, Gözde Kaya, Berat Yenilmez, Tuğçe Kumral, Aziz Caner, Merve Şen, Sena Çakır, Baha Süer, Ozan Kaya Oktu, Yunus Eski, Cem Kurtoğlu, Beril Kolcu.