FOX TV’nin yeni dizisi Tozluyaka’ya eleştiri bombardımanı: Kardeşlerim dizisi ile aynı senaryoya sahip, ömrü kısa olur!

Dizilerin tek tek sezon finali bölümlerini yayınlamalarının ardından, kanallar “yaz dizisi” kozlarını oynamaya başladılar. Çoğunluğu genç oyunculardan oluşan yaz dizisi kadrolarının bazıları izleyici tarafından şimdiden kabul görecek gibi dururken, bazı dizilerin ömrünün ise sadece yaz sezonu kadar olacağı konuşulmaya başlandı. Bu sert eleştirilerden nasibini alan dizilerden birisi de yayın hayatına FOX TV’de başlamaya hazırlanan Tozluyaka oldu.

Geniş dizi portföyü ile dikkat çeken özel kanallardan olan FOX TV, yaz dizilerinin tanıtımlarını döndürmeye başladı. Tanıtılan yeni dizilerden birisi de Tozluyaka oldu. Çoğunluğunun genç oyunculardan oluşan bir kadroya sahip olan yeni diziye, birkaç deneyimli isim de eşlik edecek. Ancak dizi yayınlanan ilk tanıtımı ile eleştirilmeye başlandı bile.

FOX TV’nin Yeni Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

FOX TV, yaz dizilerini izleyiciye tanıtmaya başladı. Son olarak yaz sezonunda yayınlanacak olan Tozluyaka isimli gençlik dizisinin tanıtımını yayınlayan kanal, alışılagelmiş senaryo ile dikkatleri üzerine çekti. Zengin ve fakir öğrencilerin kolejdeki yaşantılarını ele alacak olan dizi, birçok yönü ile eleştirildi.

“Kardeşlerim Dizisi ile Aynı!”

Tozluyaka isimli yeni yaz dizisi, birçok yönü ile ATV ekranlarında yayınlanan ve başarılı bir grafiğe sahip olan Kardeşlerim isimli diziye benzetildi. İzleyiciler, henüz yayına girmemiş olan dizi ile ilgili fikirlerini şimdiden paylaşmaya başladılar.

“Ömrü Kısa Sürer!”

FOX TV’nin yeni dizisi Tozluyaka’ya ilişkin yorumlarda bulunan sosyal medya kullanıcıları, dizi için “kopyala- yapıştır” tabirini kullandı. Kardeşlerim dizisi ile oldukça benzer bir senaryoya sahip olan dizinin yayın ömrünün de kısa olacağına dair tespitler yapıldı. İzleyicilerin tespitlerinde haklı çıkıp çıkmayacakları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Exit mobile version