Fuar İzmir- Üçyol Metro, Fuar İzmir- Gaziemir Semt Garajı, Fuar İzmir- Balçova, Fuar İzmir- Lozan Meydanı hatları için duyuru yapıldı: 1-5 Şubat tarihleri arasında ESHOT…

Fuar İzmir- Üçyol Metro, Fuar İzmir- Gaziemir Semt Garajı, Fuar İzmir- Balçova, Fuar İzmir- Lozan Meydanı hatları için duyuru yapıldı. ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 01 – 05 Şubat 2023 tarihleri için yapılan düzenlemelere yer verildi.

18. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı 01 – 05 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak. Bu kapsamda ESHOT Genel Müdürlüğü duyuruda bulundu.

 

Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

18. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı 01 – 05 Şubat 2023

Bu Kapsamda Gaziemir Yeri Fuar alanına;

92 FUAR İZMİR – ÜÇYOL METRO hattımızla Karabağlar ve METRO bağlantılı,

610 FUAR İZMİR – GAZİEMİR SEMT GARAJI hattımızla İZBAN bağlantılı,

650 FUAR İZMİR — BALÇOVA hattımızla VAPUR (Üçkuyular İskele) ve METRO (FAltay) bağlantılı toplu ulaşım hizmeti sağlanacak olup bu hatlarımıza gerekli takviyeler yapılmıştır.

Kent Merkezinde yer alan odak noktaların doğrudan Fuar İzmir’e erişimlerinin sağlanması amacıyla 540 FUAR İZMİR – LOZAN MEYDANİ hattımız fuar süresince hizmet verecektir. Ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla, Fuar çevresindeki önemli noktalarda koordinasyon kin motorize ekipler görev alacak olup, sahada görevli personellerimiz tarafından yolcu yoğunluğu olan hatlarımıza ilave seferler koyulacaktır.

Exit mobile version