Fuarda Çim Konserleri’nin İlk Konuğu Şevval Sam İzmir’i İnletti!

İzmir Enternasyonel Fuarı kapsamında düzenlenen Çim Konserleri’nin açılış konuğu güzel sanatçı Şevval Sam oldu. Çim konserleri bu yıl Hakan Altun’dan İrem Derici’ye, Gazapizm’den Duman’a, pek çok ismi ağırlayan programıyla İzmirlileri müziğe ve eğlenceye doyuracak.

Bu sene 90. yaşını kutlayan İEF Çim Konserleri Sahnesi’nin açılışını, güzel sanatçı Şevval Sam yaptı. Açılışı yapan Sam’ın enerjisi ve kendini izlemeye gelen müzik severlerle olan diyalogları görülmeye değerdi.“Gül Güzeli” isimli şarkısına başlamadan önce bir konuşma yapan güzel sanatçı; “Annemin çok selamını getirdim sizlere. İzmir ve İzmir Fuarı’nın ailemizdeki yeri bambaşkadır. Bu gece bu fuarda hepimiz büyük bir aileyiz. Özlemişiz bir arada olmayı. Hem güzel, hem çirkin, hem acı hem tatlı hikayeler yaşıyoruz aynı anda. Kimileri geliyor, kimileri gidiyor ama hayat devam ediyor. En kötü günümüz böyle olsun. Bizi sizlerle buluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Keyifli konser İzmirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

İzmir Çim Konserleriyle Müziğe Doyacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Folkart ana sponsorluğu Migros etkinlik sponsorluğunda düzenlenen fuarda Çim Konserleri’nin gelecek programlarıysa şöyle; 5 Eylül Gazapizm, 6 Eylül Cem Adrian, 7 Eylül Tan Taşçı, 8 Eylül Duman, 9 Eylül Hakan Altun, 10 Eylül İrem Derici, 11 Eylül Mehmet Erdem, 12 Eylül Simge Sağın. İzmir fuarının coşkusu, konserler ile yayılmaya devam edecek. 12 Eylül Pazar gnününe kadar devam edecek Çim Konserleri İzmir’e unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

 

Exit mobile version