Fullemeden önce bunu yapın: Akaryakıt satın alacaklar dikkat!

Binlerce araç sahibini sıklıkla petrol ofislerine giderek akaryakıt satın alıyor. Ancak pek çok kişi akaryakıt kampanyalarından habersiz oluyor. Oysa bankalar müşterileri için çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Söz konusu kampanyalarla akaryakıt satın alanlara parapuan, indirim gibi haklar tanınıyor.

Bankalar akaryakıt satın alan müşterilerine özel kampanyalar düzenliyorlar.

AK Bank

1 Nisan – 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Axess ile Shell’de 4 Kez 200 TL’ye 50 TL’ye Varan Chip-Para hediye ediliyor.
1 Nisan – 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi SHELL istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL chip-para kazanma fırsatı veriliyor.

İş Bankası

1-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe yer alan Maximum üye işyerlerinden yapacağınız toplam 4.000 TL ve üzeri yakıt alışverişinize 150 TL MaxiPuan hediye ediliyor.

Ziraat Bankası

15 Nisan – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.

Yapı Kredi

World Mobil’e özel Opet istasyonlarında Chippin uygulaması üzerinden yapacağınız 200TL ve üzeri ödemenize 30TL Yakıt Puan ve Worlcard’a özel 20TL Opet Puan hediye ediliyor.

Banka akaryakıt kampanyalarının koşulları bankaların internet adresleri üzerinden öğrenilebilir.

Exit mobile version