Galatasaray kendine geldi, Göztepe yine kayıplarda! Maç sonucu 2-1

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray,  İzmir temsilcisi Göztepe’yi konuk etti. Geriden gelen Galatasaray’ın 2-1’lik skorla yendiği karşılaşmada Galatasaray 3 puanı alan taraf oldu. Galatasaray ligdeki 4 maçlık kazanamama serisini Göztepe maçı ile bozdu ve kendine geldi.

İlk yarının 43. dakikasında rakip yarı alanın ilk metrelerinde sağ kanatta Luyindama’dan topu kapan Halil Akbunar pasını savunma arkasında Ndiaye’ye  gönderdi. Kaleci Muslera, kalenin önündeyken Ndiaye’nin vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 0-1

İkinci yarının başlarında 49. dakikada, Göztepe’nin kaptırdığı topu alan Halil Dervişoğlu’nun uzak mesafe şutunu attı. Kaleci İrfan Can Eğribayat’ın yavaş yerden gelen topu elinden kaçırması durumu 1-1 yaptı.

56. dakikada sağ kanatta topla buluşan Morutan Berkan’ı ve Arslanagic’i çalımlayarak geçti, Açısını aldıktan sonra yaptığı vuruşla topu filelerle buluşturdu, skoru 2-1 yaptı.

Bu sonuçla Galatasaray ligde haftalardır üst üste aldığı 4 mağlubiyetten sonra ilk galibiyetini kendi evinde alarak 3 puanı kendi hanesine yazdırdı. Göztepe bu sezon ligde 4. kez mağlup olarak 5 puanda sabit kaldı.

Exit mobile version